Cauta in 123.152 retete
... smintina, frunze de patrunjel, telina, oase afumate. Mod de preparare Hameiul este o planta care creste salbatic pe ... nu mai este bun de ciorba.Se recolteaza numai virfurile lujerilor ... bucati de cite 3-4 cm lungime.Oasele afumate se fierb in circa ... si se drege cu smintina.Ciorba se acreste cu sucul de ... hameiul este fiert, cu sau fara carne sau cu oase...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Cca 250 g carne sau oase de porc afumate , 1/4 kg agrise verzi ... minute.Agrisele vor acri suficient ciorba.Daca este prea acra sau ... pentru a-i mai reduce din acreala.Ciorba se mai poate lega putin ... rece, care se amesteca in ciorba, lasind sa fiarba citeva clocote ... ), care se fierb direct in ciorba sau supa la urma, cind ... galuste numai din albusuri.Si...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... circa 1 1/2 -2 l apa (simpla sau in care au fiert oase proaspete sau afumate impreuna cu o ceapa taiata in sferturi) clocotita, se ... cu care se va acri ciorba, ca aceasta sa nu fie ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , 30 ml untdelemn sau slanina afumata, un galbenus, 100 ml smintina ... , 1/2 l bors, zeama sau sare de lamiie, sau otet, sare, leustean,oase afumate. Mod de preparare Urzicile se spala bine, apoi se iau ... , dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea deasa.Cind cantitatea ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ciorba nemteasca de varza murata Ingrediente 2 gituri de pui, un spate de curcan, 0.5 Kg de carne de porc (pulpa), 0.5 Kg oase garf afumate, 300g carnat de porc afumat, 3 cartofi, smantana, piper boabe, 3-4 foi de ... se desprinde carnea de pe oase. Se ia de pe foc si se separa carnea de oase. Carnea astfel separata se pune ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba). Faina se freca cu 1-2 linguri ... rece si se pune in ciorba sa fiarba citeva clocote. Se ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste ... o secunda si se desarta peste ciorba. Pentru gust mai picant, slanina afumata se taie ... si, imediat se toarna...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... , ciorba de salata verde , galbenus , otet , salata , salata verde , slanina afumata ... substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba) . Faina se freca cu 1-2 linguri ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste ... o secunda si se desarta peste ciorba. Pentru gust mai picant, slanina...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... : bors , catei de usturoi , ceapa , ciorba , ciorba de urzici , galbenus , iaurt , leustean , oase afumate , slanina afumata , smantana , urzici Ingrediente ... lamiie, sau otet, sare, leustean, oase afumate. Mod de preparare: Urzicile ... , dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea deasa. Cind cantitatea ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba) .Faina se freca cu 1-2 linguri ... rece si se pune in ciorba sa fiarba citeva clocote.Se ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste ... o secunda si se desarta peste ciorba.Pentru gust mai picant, slanina afumata se taie ... si, imediat se toarna...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... cheie: boia de ardei , cartofi , ciorba , leustean , patrunjel , sare de lamaie ... circa 1 1/2 -2 l apa (simpla sau in care au fiert oase proaspete sau afumate impreuna cu o ceapa taiata in sferturi) clocotita, se ... cu care se va acri ciorba, ca aceasta sa nu fie ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Iti trebuie: 5-6 l apa 500 g cartofi oase afumate cu carne 4 morcovi 2 bucati de patrunjel 1 pastarnac bors 3 linguri bulion Pregatesti asa: Fierbi intai carnea afumata (oasele). Pui apoi legumele taiate cubulete, iar la urma, cartofii (taiati bucati). Adaugi si bors dupa gust. Suplimentar, poti pune putin tarhon tocat marunt. Adaugi si bulionul si faci un rantas din 50 ml ulei si 2 linguri de faina. Pui rantasul in...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Se spala bine oasele afumate si apoi se dau intr-un clocot. Intre timp, pregatim ... cubulete. Dupa ce am oparit oasele, le scoatem din apa si ... punem apa la fiert si oasele oparite. Cand incepe a fierbe apa ... fiarba bine carnea de pe oase, adaugam borsul. Lasam sa dea ... cu verdeata si punem peste ciorba. Se mananca fierbinte cu un ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
spalam bine osul si il taiem bucati daca e mare,punem apa intr-o oala si punem osul,spumam de cate ori este nevoie,adaugam zarzavaturile,in afara de patrunjel care il adaugam la final si lasam sa fiarba,cand au fiert zarzavaturile adaugam fedeaua si lasam sa mai fiarba 5 - 10 min,adaugam borsul,condimentele,oprim focul si acoperim oala,dupa 10 min se poate servi,adaugam patrunjelul,se poate adauga si smantana in farfurie
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Oasele le taiem bucati mai mici si le lasam in apa ... cateva clocote, aruncam apa, trecem oasele printr-un jet de apa ... cand incepe sa fiarba punem oasele, orezul, cartofii (curatati si taiati ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: scaricica afumata (sau oase afumate) 500 ml lapte 1/2 lingurita busuioc 2-3 morcovi potriviti 500 ml bors ... mult, pentru ca scaricica este afumata si fierbe repede. Infierbanti laptele ... aiba aceeasi temperatura ca si ciorba pentru ca altfel se branzeste ... aiba aceeasi temperatura ca si ciorba. Lasi sa fiarba putin, pui taieteii, mai dai ciorba in 2-3...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... 30 ml untdelemn sau slanina afumata 1 galbenus ou 100 ml smintina ... ) sare 1 lingura leustean proaspat, tocat oase afumate Mod de preparare Urzicile ... , dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea deasa. Cind cantitatea ... fierbe in circa 20 minute. Ciorba se drege cu galbenusul de ... taiat fin. Pentru un gust deosebit in ciorba se pot fierbe oase de porc...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... 30 ml untdelemn sau slanina afumata 1 galbenus ou 100 ml smintina ... ) sare 1 lingura leustean proaspat, tocat oase afumate Mod de preparare Urzicile ... , dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea deasa. Cind cantitatea ... fierbe in circa 20 minute. Ciorba se drege cu galbenusul de ... taiat fin. Pentru un gust deosebit in ciorba se pot fierbe oase de porc...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... g faina, 3 linguri untdelemn, 100 ml smantana, frunze de patrunjel, telina, oase afumate. Mod de preparare: I. Hameiul este o planta care creste salbatic pe ... nu mai este bun de ciorba. Se recolteaza numai varfurile lujerilor ... , iar manunchiurile se taie in bucati de cite 3-4 cm lungime. Oasele afumate se fierb in circa 1 1/2 l apa rece cu o ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 30 ml untdelemn sau slanina afumata, un galbenus, 100 ml smantana ... , 1/2 l bors, zeama sau sare de lamiie sau otet, sare, leustean, oase afumate Mod de preparare: Urzicile se spala bine, apoi se iau ... , dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea deasa. Cind cantitatea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... incorpora in ulei. Stingeti cu ciorba fierbinte, adaugata cate putin la ... cocoloase. Amestecati cu restul de ciorba si lasati sa dea cateva ... apa rece, adaugati cate putina ciorba fierbinte. Turnati in oala, imediat ...
Reţetă de pe www.gospodine.net