Cauta in 109.979 retete
... , ar trebui folosita carnea de oaie care ar fi fripta la ... , despre gastronomie Fructe de mare Ciorba de fasole pe ciolan Mancarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, morcovul, ardeiul si telina, taiate în cubulete mici, se calesc timp de 5 minute într-o oala în care ai încins putin ulei. Se adauga apoi apa si sarea si se lasa la fiert pâna legumele sunt aproape fierte. Dupa ce s-au fiert legumele, se adauga bulionul, se lasa la fiert câteva minute, apoi se pun si cartofii taiati cubulete potrivite ca marime. Se lasa pe foc pâna ce cartofii sunt fierti, apoi se potriveste de sare si se adauga sare de lamâie sau bors. Înainte de a opri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea in multa apa sa se umfle si sa se inmoaie. Se pun la fiert fasolea si cateva boabe de piper, in apa rece. Se lasa sa fiarba o ora si se schimba apa . Se adauga acum ceapa ,telina, rosiile, morcovul ,pastarnacul si ardeii grasi -toate tocate marunt. Tot acum se adauga si carnea de porc (-daca se foloseste-), fiarta mai intai pe jumatate separat si taiata in bucati mici. Daca zeama se mai fierbe inca o ora " toata chestia devine un miracol" Se adauga bulion, sare, piper si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ... .In oricare varianta se pregateste ciorba, cind carnea este bine fiarta ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de ovine , cartofi , ceapa , cimbru , ciorba , marar , morcov , patrunjel , rosii , tarhon ... : 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ... . In oricare varianta se pregateste ciorba, cind carnea este bine fiarta ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Mod de preparare reteta Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se presara tarhonul tocat marunt peste carne si se adauga capul. Se fierbe sub capac la foc mic, pana cand se desprinde carnea de os. Se scoate capul si se dezoseaza, iar carnea se pune din nou in supa. Se face un rantas dintr-o lingura de ulei, faina si boia, se stinge cu putina apa rece si se adauga la supa. Se da un clocot, apoi se ia de pe foc si, inainte de servire, se adauga galbenusurile frecate cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un strabun. Ce am avut: Scovergi, Scovergi cu branza de oaie, Ciorba de peste cu leustean si ardei iute, Peste prajit cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... este inlocuita cu telemea de oaie si are in plus un ... sos pentru fripturi . Shkembe Chorba (ciorba de burta) este diferita de ... din foetaj cu telemea de oaie (Sirene) sau Mish-Mash (o omleta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa puna si carne de oaie sau de cal dar acesta ... si la prepararea altor mancaruri: ciorbe de verdeturi, omlete, pilafuri, tocane ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa puna si carne de oaie sau de cal dar acesta ... si la prepararea altor mancaruri: ciorbe de verdeturi, omlete, pilafuri, tocane ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... miel, 2-3 oase de miel sau oaie ,ceapa verde  2-3 legaturi, morcov 1, pastarnac ... spuma si se pune peste ciorba. Se adauga si orezul bine ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... taiata marunt. - 800 g carne de oaie, 2,5 I apa, 250 g morcovi, 100 g bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) Ingrediente: 1 kg carne cu os oaie 5 l bors 1 morcov 2 rosii coapte 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... carne tocata(vita porc sau oaie dupa preferinte) verdeata (marar patrunjel ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... pahare... Dupa "mezelicuri" este adusa ciorba de stiuca fiarta in zeama ... cum era preparata spata de oaie pe vremea lui Brancoveanu Voda: "Sa iai spata de oaie sa o impanezi cu catei (de usturoi ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... berbec am zis sa incerc o ciorba din gat de berbec si ... gras si, spre deosebire de oaie am avut de scos doar ... zeama de varza de la ciorba din oase de porc si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de pe masa oricarui roman, ciorba, friptura, stufatul si drobul, toate ... ; 100 g pesmet; 200 g branza de oaie; Pregatire ingrediente pentru pasta de ... , si sfaramati, si branza de oaie. Mixati apoi ceapa si usturoiul ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... descopar carnea de miel si oaie. Si pe cat de mult ... -i conving si pe ceilalti ca o ciorba de miel, gatita bine, poate ... mai mofturosi. Asa s-a nascut aceasta ciorba care combina in mod fericit ... nostru cel de toate zilele  ciorba dreasa cu zeama de lamaie ... liezonul incalzit in oala cu ciorba. Completati cu apa daca este ... la temperatura mica si aduceti ciorba pana...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ciorba este pentru romani ce e branza pentru francezi, oaia pentru mongoli, Colt-ul pentru americani si femeia gonflabila pentru flota italiana& Poti sa-i dai orice mioriticului: pana nu inmoaie lingura in zeama lui fierbinte ,groasa si acra, nu simte ca traieste. Sevele vietii romanesti trec prin ciorba? De ce nu?  (Radu Anton Roman) INGREDIENTE: [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com