Cauta in 142.189 retete
... racoros si folositi la alta ciorba sau supa. Sa aveti pofta ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust. Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs. Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ! Ingrediente: ardei gras ceapa dafin gasca leustean morcovi patrunjel telina O fiertura ... gaste, si servita a doua zi nuntasilor pentru a se drege, ciorba de gasca, acrita cu zeama de ... ajun si stinge suferintele stomacului. O ciorba grasa, dulce acrisoara, cu adevarat ... sau prea sarata. Mai lasati ciorba sa dea cateva clocote. Asezonati ... sare dupa gust, adaugati verdeata tocata si opriti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ciorba de potroace romaneasca Ingrediente 500 g carne cu oase de curcan, gaina, rata sau gasca, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina ... oalei; se fierbe 20 minute. Ciorba se acreste cu zeama de ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... , 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata. La ciorba de potroace, borsul este inlocuit ... , picioarele, gatul si pipota de gasca sau de curcan, taiate in ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... rata,porumbel,bibilica,gaina,curcan,gasca PREPARARE: Se indeparteaza ciocurile,se ... smantana si ceva zeama de ciorba.Se stinge focul,se drege ciorba cu ouale batute (poate sa fie si fara smantana) si ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Se fierb maruntaiele si aripile cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cand carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea cateva clocote. - 2 l apa, 1 l zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaie de gasca 700-800g, morcovi 100g, patrunjel 50g, telina 100g ... varza 2 litri, sare. Maruntaiele de gasca se curata, se taie bucati ... si se adauga verdeata tocata marunt. Tags: Ciorba de maruntaie de gasca cu zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-culinare.net
... , 75g grasime de rata sau gasca, 2 oua, un buchet de ierburi ... : Supa de usturoi Category : Borsuri,ciorbe,creme si supe , Bucataria internationala
Reţetă de pe www.retete-culinare.net
... echilibrat. Porcul si vita, puiul, gasca si rata, vanatul si pestele ... paprika si chimen . La fel ciorbele de peste, servite clocotite la ... sau kenomajas) de porc sau gasca, carnati (kolbasz)- in special Virsli ... de inspiratie austriaca (Borleves) si ciorba de fasole Jokai bableves (care ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - sa-i faceti repede cat fierbe ciorba. Pasi de urmat 1 Carnea se ... . 7 Cand au fiert legumele din ciorba, adaugati fasolele fierte si prajeala ... ii faceti repede cat fierbe ciorba. Faceti aluat de taietei dintr ... se lipeasca. 13 Cand serviti ciorba adaugati in fiecare farfurie cateva ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40 minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
maruntaiele si gatul de la o gasca o ceapa taiata in jumatate un ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... , 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata. La ciorba de potroace, borsul este inlocuit ... , picioarele, gatul si pipota de gasca sau de curcan, taiate in ...
Reţetă de pe gospodin.ro
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au dat cateva clocote si cartoful este aproape fiert se adauga sucul de rosii, zeama de vaeza si sare dupa gust. Mai lasam un pic sa fiarba cu sucul de rosii si zeama de varza si adaugam fideaua (un rotocol am pus eu) si dupa alte cateva clocote ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea se pune la fiert în 2 l. de apÄ? rece. Când clocoteÅ?te se spumeazÄ?. Între timp ceapa se curÄ?Å
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Buna primavareatza, ciorbim? Am troznit doua zemuri, una din necesitate (nu ... , fasole cu zarzavat, zarzavatul pentru ciorba de loboda. De fapt ambele ... ma deranjeaza acolo sa mananc ciorba cu faina (sau prajeala), acasa ... . Multam de pofta Angi. A doua ciorba/supa, de departe este cea ... delicioase. Chestiunile astea au facut ciorba ca in film, best of ... intampla pe strada. Unul din...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... redusa) Ingrediente: 700 g maruntaie de gasca 3-4 oase de vaca 3 linguri orez ... pun la fiert maruntaiele de gasca cu putina sare si cand ... ramana in oala circa 4 l de ciorba. Se lasa sa fiarba la ... smantana si se toarna in ciorba, astfel se vor forma niste ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: curcan gasca marar morcovi orez patrunjel praz pui telina zeama ... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... cum o face un blid de ciorba de potroace. Iar secretul e zeama ... : 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa 4 l zeama de ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de ... si marar verde taiat...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pus la fiert o spinare de gasca cu o ceapa, cu asta am ... . Toata grasimea aia de pe gasca am taiat-o bucati mari si ... fost mai multe. Cat despre ciorba de mai la vale, vorba ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com