Cauta in 21.294 retete
... scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat ... cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura ... taie) si se opreste focul. Ciorba se serveste calda sau rece ... ardei iute. Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galuste, facute dintr-un ou cu putina faina, fierte in ciorba. - Capul si bucati de carne de miel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ... , sare, tarhon, leustean. Mod de preparare: Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git ... cu mai mult os (piept). Capul intreg cu 1/3 din git, plus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca tarhonul tocat cu caperele bine scurse, coaja de lime si rosiile, asezonând cu sare si pieper dupa gust. Toarna compozitia într-o tava pentru copt. Asaza fileurile de somon cu pilea în jos peste ametec. Presara sare si piper dupa gust. Acopera cu folie de aluminiu. Pune în cuptorul preîncâlzit si lasa la foc mediu timp de 15 minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa la cuptor înca 20 de minute. Se serveste cu felii de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
capul si bucati de carne de miel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, zeama ... galuste, facute dintr-un ou cu putina faina, fierte in ciorba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . de peste mare (crap sau somn), 2 buc. ceapa, 1/2 kg. rosii, 2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg somn, 4 linguri ulei, 2 linguri faina, 1 ceapa mare, rosii, 1/2 lingurita zahar ... dafin, sare Mod de preparare: Somnul curatat si spalat se taie ... de pe foc. Bucatile de somn date prin faina se prajesc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1/2 l bors, 1/2 kg peste diferit(lin, somn, stiuca, calcan etc), 5-6 bucati crap ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile de somn se taie cubulete, se sareaza, se pipereaza, se ... sa se amestece cubuletele de somn, in timp ce sunt in ... si mai sarat. Cubuletele de somn se trec prin aluatul de ... incins. Se serveste cubuletele de somn cu garnitura de cartofi prajiti ... . - Pentru 4 portii: 600 g fileuri de somn, 2 catei de usturoi, aluat mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul ... si se serveste cu smantana. - 1 cap de crap, coada si sira ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti ... fiert timp de 2-3 minute. 4. Pune ciorba in bolul din care va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare: Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa ... singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incitsa fie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... :P "Ingrediente: - de-ale ciorbei: coada, cap, gat, "cazaturi" de carne cu ... -douasprezece kile s-a legat mielul intre ciorba si stufat) - 1 litru bors proaspat ... zaruri de table (zau ca ciorba asta isi are originea pe ... un pic de zeama din ciorba. Se pune si orezul la ... de ceas. Acum se drege ciorba cu ou si smantana, se ... iaurt -mai buni insotitori de ciorba de miel nu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com