Cauta in 21.308 retete
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sparanghelul se curata, se spala si se taie varfurile (2-3 cm), care ... litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pâna când sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se încinge într-un ... stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servi cu salata simpla sau cu sparanghel. Ingrediente necesare: 41/2 cani ciorba de legume sau supa din conserva ... gust 1. Se pun intr-o cratita ciorba si vinul si se pun ... pune in tigaie o cana de ciorba din cratita si se lasa ... continua pana cand se termina ciorba iarorezul este moale. 4. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... /mini-pizza-cu-foietaj.html CIORBE SI SUPE http://amainbucatarie.blogspot.com/2011/01/ciorba-de-varza.html DIFERITE MANCARURI http://raftulbunicii ... .ro/2011/01/somon-cu-sparanghel-si-sos-gorgonzola.html http ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com