Cauta in 21.294 retete
... care iti lasa gura apa... Ciorba de pui a la grec nu ... fiert; 100 g smantana; 2 l apa; 1 lingura leustean verde tocat; 1 lingura patrunjel verde ... da totul in clocot 4-5 minute. 5. Ciorba se pune in farfurii, se ... smantana si se presara cu leustean si patrunjel, tocate. Sugestie: In ... nu se consuma o data cu ciorba, se pot folosi pentru prepararea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Saptamana aceasta iti recomandam aceasta ciorba de pui transilvaneana, cu o savoare ... ; 100 g smantana; 3 l apa;3 linguri verdeata (leustean si patrunjel), tocata; sare. Mod ... adauga in fir subtire in ciorba care fierbe, amestecand cu o furculita ... cu smantana. Sugestie: In aceasta ciorba se pot adauga orice fel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumate, 3-4 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, leustean, 1 ardei gras, 2 cesti de orez ... clocoteasca panafierb si se pune leusteanul tocat marunt. Se potriveste de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Mod de preparare: Zarzavatul ... este bine fiert, se acreste ciorba dupa gust sau cu ce ... ia cu lingurita udata in ciorba o cantitate aproximativ cat o maslina, i se ... si i se da drumul in ciorba care clocoteste. Cind toate perisoarele ... foc mic circa 15 min. Ciorba nu se drege. Pentru aroma, se pune leustean
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 linguri de ulei, o legatura de leustean, o cana de bors, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 patrunjel, o legatura ceapa verde, 1 legatura leustean, i legatura patrunjel, 2 linguri orez, 3-4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze). Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ardei gras, 5-6 rosii, 2 linguri orez, leustean, sare Mod de preparare: Se ... se arunca. Se adauga in ciorba ardeiul gras taiat ca taiteii ... si borsul fiert. Cind orezul este fiert, se pune leusteanul tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o legatura de patrunjel verde, putin leustean, o legatura de ceapa verde, o legatura ... , despre gastronomie Fructe de mare Ciorba de fasole pe ciolan Mancarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult, precum supele sau ciorbele, adauga plantele aromate sau condimentele ... mai mari de plante proaspete (leustean, patrunjel, marar, frunze de telina ... . Adesea telina este folosita la ciorbe, supe sau la prepararea conservelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute, stingem focul si adaugam leusteanul si acreala dupa preferinte. Pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune pasta de ardei dulce. Ciorba se lasa la foc mediu ... care se adauga borsul si leusteanul. Se poate servi cu ardei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sa ne-ajunga :P). La noi ciorba sau supa nu lipseste de ... (optional) - suc de rosii (optional) - leustean Mod de preparare: Punem la ... fir subtire in oala cu ciorba, adaugam sare dupa gust si leustean tocat. Mai lasam sa dea ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sau bors. Înainte de a opri focul, se adauga leusteanul si tarhonul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune carnea într-o oala cu apa rece si se lasa la fiert o jumatate de ora pâna când începe sa faca spuma. Spuma se aduna de câte ori se formeaza cu ajutorul unei linguri. Dupa ce nu se mai fomeaza spuma deasupra se adauga pe rând ceapa, morcovul si telina, lasându-se legumele la fiert. Apoi se adauga ardeiul si cartofii, urmând ca apoi sa pui bulionul, sarea, piperul negru si putin ulei de masline. Dupa ce mai da un clocot, se stinge focul si se presara leusteanul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... - in plus sunt foarte sanatoase!) sare, piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa, o recomanda ca o alternativa sigura ... . Apoi adaugati si frunzele de leustean pentru aroma si mai lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 1 tacam de pui 1 ceapa mare 2 morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 cana de orez 500 ml bors 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min. Enjoy!
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... trecute mi s-a facut pofta de-o ciorba de fasole boabe, dar din ... chiar s-a apropiat de gustul de ciorba de fasole pe care-l mananci ... - morcovi - suc de rosii - bors - leustean (mergea mai bine niste tarhon ... avut, asa ca am pus leustean din belsug) - sare, piper si ... si piper, punem cimbrul si leusteanul si mai lasam sa clocoteasca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... inchis focul. Cea mai buna ciorba !:) Ciorba este nedefinita,trebuie simtita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , putem pune câteva frunze de leustean. Când începe sa fiarba, adaugam ... le adaugam în oala si lasam ciorba sa fiarba. Verificam daca legumele ... cu iaurt, adaugam câteva linguri din ciorba, omogenizam bine si când ... , adaugam amestecul. Deasupra presaram patrunjel. Ciorba de perisoare cu smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro