Cauta in 142.189 retete
Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am) usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingut
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de pe foc si se pun frunzele de patrunjel si telina taiate Ceapa la final se scoate afara Este foarte gustoasa In varianta cand nu o fac de post pun prima data carnea de pui(cosul,aripi,coada....)si apoi pun zarzavaturile. Foarte gustoasa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... jumatate fierte, il adaugi in ciorba. Dupa ce au fiert bine ... , dai oala deoparte si dregi ciorba cu galbenusul amestecat cu faina ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam. Mentiuni: Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem ... cit doreste. P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune ... : 1 h 30 ' Complexitate: medie Incearca si urmatoarele retete deosebite: Ciorba cu afumatura ... Pastrama de Oaie Ciorba de burta (IV) Ciorba de Burta cu ... otet si dupa...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... , dupa parerea mea bate si ciorba de burta, asa sa stiti ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... preferinte. Dupa ce s-a mai potolit ciorba se pune smantana amestecata cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Daca asa stiu ca-i zice cum sa o denumesc altfel ? Zama adica ciorba , aita adica cu usturoi, usturoiata. No bun , acum reteta ( sa nu va mirati ca poate va e cunoscuta :)).Ingrediente:partea pentru supa de la un pui ( aripi, labe, gat, spate)1 ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
... recomand cateva retete de post Ciorba de varza Cartofi condimentati Cartofi ... cartofi Fasole frecata/batuta Pastai aite Sarmale cu ciuperci Sote de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com