Cauta in 139.498 retete
Toate fructele proaspete spalate, curatate si maruntite se pun intr-un castron de sticla. La fel si ananasul maruntit, cu tot cu zeama. Am pus peste toate mierea si Cinzano, le-am amestecat si am dat la frigider pentru o ora. Dupa ce s-a racit suficient se poate servi. Pofta buna.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Garone"scorpio" Ingrediente 100 ml garone rosu, zahar, 25 ml cinzano, pepsi, o felie lamiie, 4 cuburi gheata Preparare Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer. Servire Se serveste intr-un pahar glazurat cu zahar si ornat cu felia de lamiie, adaugindu-se cele doua cuburi de gheata ramase Durata 15 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
100 ml garone rosu, zahar, 25 ml cinzano, pepsi, o felie lamiie, 4 cuburi gheata Mod de preparare: Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer. Mod de servire Se serveste intr-un pahar glazurat cu zahar si ornat cu felia de lamiie, adaugindu-se cele doua cuburi de gheata ramase
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Martini Timp de preparare: 5min Din categoria: bauturi, cocktailuri / alcoolice Ingrediente 5 parti gin sau votca, 1 parte vermut sec(martini, cinzano), 2 masline verzi, fara samburi, Mod de preparare Intr-un shaker cu gheata se adauga vermutul si votca, se amesteca energic cateva secunde. Se strecoara in pahar, se elimina gheata. Se serveste cu 2 maline verzi, fara samburi, pe fundul paharului.
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
Americano Timp de preparare: 5min Din categoria: bauturi, cocktailuri / alcoolice Ingrediente 4 cl campari, 2 cl vermut rosu(martini, cinzano), 15 cl apa minerala, Mod de preparare Se varsa toate campari si vermutul intr-un pahar cu gheata si se completeaza cu apa minerala. Se oreneaza cu o jumatate de felie de lamaie si o jumatate de felie de portocala.
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
... ii placea sa adauge la C & C (Cinzano Vermouth cu Campari Bitter) o doza ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 1/2 blat insiropat cu 3 linguri de cinzano rose. Crema : hidratam gelatina in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro