Cauta in 140.488 retete
... apa si incepem sa umplem chisca cu aceasta compozitie,umplem in ... % restul completam cu apa,legam chisca la ambele capete si o punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cateva ori) si legi chisca la ambele capete. Pui la ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... strat de sarmale se pune chisca, apoi se completeaza cu restul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala bine organele si se pun la fiert. Atentie rinichii trebuie sparti inainte si curatati. Organele au fiert in momentul in care furculita intra cu usurinta in ele. Dupa ce au fiert se dau la racit. Organele racite se taie cu satarul, nici prea mari dar nici prea mici :D. Orezul se pune cu un pic de apa sa se umfle, cat isi dubleaza volumul, iar dupa ce s-a racit se pune peste organele taiate. Peste orez si organe si pune si carnea tocata, care trebuie sa fie un pic grasa, si se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , aproximativ 25-30 minute. Aduci chisca la masa alaturi de mujdei ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ...
Reţetă de pe gospodin.ro
... Ingrediente Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare Timp de pregtire: 40 minute Timp de preparare: 60 minute Ingrediente pentru 10 porcii: - 1 stomac de purcel - 3 kg. carne de porc - 150 g. slnin crud - 100 g. ceap - 15 g. sare - 2 g. piper mcinat - 6 boabe de piper - 1 g. nuc_oar - 1 g. cui_oare - 2 g. coriandru - 2 foi de dafin. Modul de preparare: Se spal foarte bine stomacul de purcel, pe dinafar _i pe dinuntru. Se taie carnea in felii mai groase _i se tapeteaz perecii stomacului cu ea. Carnea care a rmas...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Reteta este din "Practic in bucatarie", m-am uitat prin ea la un chisc de ziare, singura reteta care mi-a atras atentia a fost asta. Cantitatile sunt la ochi am retinut doar procesul de fabricatie. Scriu cantitatile care le-am folosit eu: 1 ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
... de preparare INGREDIENTE: -Mat de Chisca (intestinul gros de la porc ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... . Le lasam la rece Mentiuni: Chisca cu crupe te imbie cu ... unde inghesuie si 2-3 bucati de chisca. Coboram in Lunca Dunarii unde ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Orezul se spala si se scurge bine Intr-o oala se pune apa si cand incepe sa fiarba adaugam orezul si il lasam sa fiarba cca 5 minute. Il scurgem de apa si lasam sa se raceasca Fierbem ficatul si plamanii, sangele il fierbem cu putina sare dupa care il lasam sa se raceasca. Pasalaul il spalam bine si il scurgem bine de apa Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt, adaugam peste orez, adaugam ficatul si plamanii taiate marunt, sangele, pasalaul, piper, condimente, cimbru, sare si amestecam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... putina un furtun (in popr  chisca) un capat al caruia sa ...
Reţetă de pe povestigustoase.com