Cauta in 68.160 retete
... de ciocolata 1/2 ceasca smantana 3/4 lingurita chimen 1/4 lingurita praf de nuca 1 lingurita ... cesti mici. 2. Combina smantana, 1/4 lingurita chimen, miezul de nuca, tocat, zaharul ... amesteca bine. 3. Toarna restul de chimen in cafeaua fierbinte, apoi toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 1 cescuta espresso 5 linguri faina alba 1/4 chimen 3 linguri unt sau margarina 1/4 cana ... , iar la sfarsit se presara chimenul. Se lasa la cuptor timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g varza alba taiata fideluta, 1 lingurita chimen, putina sare de mare. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau lamaie rasa 2-3 bete de chimen 2 mere rosii, dulci, taiate bucati ... portocala rasa si betele de chimen. Incalziti preparatul amestecand in el ... si strugurii. Scoateti betele de chimen si amestecati temeinic. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 lingurite zahar un praf de chimen ciocolata rasa sau ornamente de ... si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vitamina A, molura (anason-dulce sau chimen-dulce) contine calciu, fosfor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; morcov; conopida; telina; castraveti; secarea/chimen dulce; ceapa verde; ciuperci; ridichi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nevoie. Iar "detaliile" aromate de chimen, alune, suc proaspat de lamaie ... fideluta; 2 lg. alune pisate; 1 lg. chimen. Sosul: 1 mar ras pe razatoarea ... amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie; 1 varf de cutit de chimen; putina sare de mare. Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie; 1 praf de chimen; 1 praf de cimbru uscat; sare ... , zeama de lamaie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 1/2 lapa 1 ceapa mare 1 morcov mare, 1 radacina patrunjel mare 1/2 telina mare, 2 linguri untura o lingurita faina 2 lingurite chimen sare crutoane. Pregatesti asa: Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb impreuna cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor rumenita in untura. Se sareaza dupa gust. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da la masa. Cu crutoane!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... g zahar 650 ml lapte 20 g chimen piper sare Pregatesti asa: Din ... cu ou, apoi o presari cu chimen. Asezi rondelele in tavi si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... 2-3 galbenusuri 150-200 g smantana 2-3 linguri chimen Pregatesti asa: Framanti faina cu ... , le ungi cu galbenus, presari chimen sau mac si le coci ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 cartofi 1 telina 1 pastarnac 1 ceapa 2 linguri chimen 1 lingura faina vegeta ulei. Pregatesti ... mic, amestecand incontinuu. Separat, calesti chimenul in 2 linguri de ulei, stingi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de ghimbir cat o nuca 1 lingurita chimen 1 legatura ceapa verde 1 ardei gras ... uleiul, otetul, zeama de lamaie, chimenul macinat si ghimbirul curatat si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1 lingura seminte de chimen 2 morcovi 1 ceapa 500 g ciuperci 1 lingura ... . Pregatesti asa: Prajiti semintele de chimen, intregi, in ulei, apoi adaugati ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 2 l supa de zarzavat sau de carne 100 g unt 2 linguri cu faina 2 linguri cu chimen sare crutoane. Pregatesti asa: Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga faina si se lasa sa se rumeneasca putin. Se stinge cu zeama de zarzavat sau de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Se pune apoi chimenul pisat, se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic cam 10-15 minute. Se serveste calda cu crutoane. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro