Cauta in 105.630 retete
... de ciocolata 1/2 ceasca smantana 3/4 lingurita chimen 1/4 lingurita praf de nuca 1 lingurita ... cesti mici. 2. Combina smantana, 1/4 lingurita chimen, miezul de nuca, tocat, zaharul ... amesteca bine. 3. Toarna restul de chimen in cafeaua fierbinte, apoi toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 1 cescuta espresso 5 linguri faina alba 1/4 chimen 3 linguri unt sau margarina 1/4 cana ... , iar la sfarsit se presara chimenul. Se lasa la cuptor timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau lamaie rasa 2-3 bete de chimen 2 mere rosii, dulci, taiate bucati ... portocala rasa si betele de chimen. Incalziti preparatul amestecand in el ... si strugurii. Scoateti betele de chimen si amestecati temeinic. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vitamina A, molura (anason-dulce sau chimen-dulce) contine calciu, fosfor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g varza alba taiata fideluta, 1 lingurita chimen, putina sare de mare. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 lingurite zahar un praf de chimen ciocolata rasa sau ornamente de ... si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie; 1 varf de cutit de chimen; putina sare de mare. Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie; 1 praf de chimen; 1 praf de cimbru uscat; sare ... , zeama de lamaie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; morcov; conopida; telina; castraveti; secarea/chimen dulce; ceapa verde; ciuperci; ridichi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nevoie. Iar "detaliile" aromate de chimen, alune, suc proaspat de lamaie ... fideluta; 2 lg. alune pisate; 1 lg. chimen. Sosul: 1 mar ras pe razatoarea ... amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lingura zahar 1 lingurita seminte de chimen 3/4 lingurita sare 1 lingurita drojdie de ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Iti trebuie: 1/2 lapa 1 ceapa mare 1 morcov mare, 1 radacina patrunjel mare 1/2 telina mare, 2 linguri untura o lingurita faina 2 lingurite chimen sare crutoane. Pregatesti asa: Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb impreuna cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor rumenita in untura. Se sareaza dupa gust. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da la masa. Cu crutoane!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... g zahar 650 ml lapte 20 g chimen piper sare Pregatesti asa: Din ... cu ou, apoi o presari cu chimen. Asezi rondelele in tavi si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierb chimenul in 2 l de apa si pe urma il strecor. Se caleste jumatate de minut un pic de ceapa cu o lingura plina de faina, sa nu se inchida la culoare si apoi se dilueaza cu apa. Se pune vegeta si se adauga supa in care am fiert chimenul.Se lasa sa dea un clocot. Se adauga patrunjel verde.Se poate servi cu crutoane care se fac separat. Se serveste calda , nu fierbinte cu crutoane( daca e fierbinte , se flescaiesc crutoanele)
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 2-3 galbenusuri 150-200 g smantana 2-3 linguri chimen Pregatesti asa: Framanti faina cu ... , le ungi cu galbenus, presari chimen sau mac si le coci ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si continuam sa le inabusim impreuna cam 5 minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 cartofi 1 telina 1 pastarnac 1 ceapa 2 linguri chimen 1 lingura faina vegeta ulei. Pregatesti ... mic, amestecand incontinuu. Separat, calesti chimenul in 2 linguri de ulei, stingi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro