Cauta in 21.294 retete
... ce sa nu incerci aceste chiftelute, pe care le poti combina ... de teflon si se pun chiftelutele, care se prajesc uniform, 8-10 minute, la foc mediu. 5. Chiftelutele prajite se scot pe hartie absorbanta ... a elimina excesul de grasime. 6. Aceste chiftelute se pot servi atat calde ... si rosii cireasa. Sugestie: Cu chiftelutele obtinute putem prepara "sandvisuri pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . De aceea, va recomandam astazi chiftelute originale, din vinete si dovlecei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 buc. cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, o mina de mazare, 1/2 buc. ceapa mica, 2 lingurite verdeata tocata, 1 ou, 1 1/2 lingura faina, 1/2 lingura ulei sau unt, sare Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg peste, 100 gr. piine alba, 350 gr. Mod de preparare: Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb. Mod de servire Se consuma numai calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se lasa sa fiarba chiftelutele pana cind sunt bine patrunse ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de cascaval ras. Se formeaza chiftelute mici alungite, se dau prin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu grisul. Se formeaza apoi chiftelele, se trec prin faina alba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1/2 cm si imediat se aseaza chiftelele unele linga altele, cite incap ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (final). Cu o lingura se formeaza chiftelutele, se dau prin faina si ... atât calde, cât si reci. Sursa: Chiftelute de urzici | Retete cu Unica ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac chiftelutele,asa:se ia cam 1 lingurita ... galustele cu prune),se formeaza chiftelele,rotunde,cam cit o caisa.Asa ... da in clocot,se pun chiftelele,apoi frisca lichida si inca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper, verdeata si se formeaza chiftelele, care se prajesc, la foc ... fiarba 5-10 minute. Se adauga sare dupa gust, smantana si chiftelele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Chiftelutele din cartofi sunt adevarate delicii. Sunt foarte usor de preparat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparat, dar si foarte sanatoase? Chiftelutele din peste sunt solutia ideala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Prepara mai întâi aluatul pentru chiftelute. Amesteca într-un vas carnea ... cu sare. Dupa aceea prajeste chiftelutele într-o tigaie, dupa ce le ... prin faina. Cât timp se prajesc chiftelutele, pune pe foc o tigaie cu ... sosul de rosii vei adauga chiftelutele prajite si vei tine totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stoarce bine zucchini razuit pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca toate ingredientele într-un bol, dupa care se prajesc chiftelutele într-o tigaie încinsa cu putin ulei. Dupa ce ai întors doua chiftelute, pune-le una peste alta cu un strat de brânza cheddar sau cascaval între ele. Se mai lasa putin în tigaie pâna când se topeste brânza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii fierti în coaja se lasa la racit, dupa care se decojesc si se dau prin razatoare. Se pun într-un bol mare si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se formeaza chiftelute plate care se lasa la prajit în tigaia încinsa cu putin ulei pâna când se rumenesc pe ambele parti. O alta varianta mai sanatoasa ar fi sa lasi chiftelutele la cuptor pentru a evita prajirea lor în ulei. Se consuma alaturi de o salata de verdeturi si legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, chiftelutele astea delicioase au calatorit sute de km. pana ... sa ne referim numai la chiftelutele de peste pe care am ... ca trucul pentru a avea niste chiftelute reusite este sa balansati corect ... . Se formeaza cu mainile unse chiftelute de marime potrivita (se aseaza ... ori, daca e cazul, pentru ca chiftelutele sa nu fie uleioase. S-aveti ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com