Cauta in 21.294 retete
Cu o seara inainte se pune nautul la inmuiat in apa rece.A doua zi se scurge si se mixeaza cu ceapa taiata,patrunjelul si coriandrul tocat si usturoiul pisat. Trebuie sa se obtina o pasta consistenta,in care se adauga boiaua,sarea si piperul. In timp ce se incinge uleiul,cu mana umeda se formeaza chiftele care se prajesc in uleiul incins. Chiftelele de naut se pot servi atat calde cat si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... v-am regasit ! Azi va las o reteta de post, niste chiftele din naut si conopida, usor de ... gustoase . Ingrediente: 320 g conopida 240 g naut Sun Food 1 ceapa mare 1\2 ... se racoreste putin. Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul ... si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia. Daca chiftelele ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... va ofer o reteta sanatoasa de chiftele ovo-vegetariene. Pe blog este o reteta de chiftele de linte iar de data aceasta va las reteta chiftelelor cu naut! Ingrediente : 1 conserva naut SunFood 400 g 150 ... raceasca putin. Intre timp scurgem nautul si il blenduim. Dupa ce ... ele. Punem intr-un bol, nautul si legumele blenduite, adaugam 1 ou ... -o tigaie si incercam compozitia,...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... blog se gasesc mai multe variante ale acestor chiftele : 1. Chiftele de naut 2. Chiftele de naut si conopida ... De data asta am combinat nautul cu cartofi dulci si pentru ... si niste ciuperci. Ingrediente : 1 conserva naut (240 g dupa scurgere) 250-300 ... si ciupercile tocate marunt. Blenduim nautul scurs, adaugam cartofii dati pe ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... Stiati ca nautul poate fi folosit si la alte preparate decat ... lumea gastronomica: humus, falafel sau chiftele? Am descoperit si eu preparand ... , cu carne de porc si naut. Ingrediente pentru 3 persoane: - 500 g pulpa de porc, taiata cubulete - 400 g naut (de la conserva) - 400 g rosii ... min.). Se adauga rosiile tocate, nautul, cimbrul si foile de dafin ... nici o garnitura, fiind consistenta...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... ) insa dificultatea unor astfel de chiftele nu consta atat in a le ... . [readalso] Vezi si reteta de chiftele de dovlecel. [/readalso] [note]Prima ... si prajirea chiftelelor.[/note] Reteta: Chiftele de post Sumar : Reteta de chiftelute de post Ingrediente: 1,2 kilograme naut fiert 250 grame fulgi de ... . Treceti la prepararea masei de chiftele. Curatati usturoiul si pisati-l. Zdrobiti boabele de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru meniul de Revelion Va sugeram ceva ,,tres bon" Cum se mananca in Orient Sa-ncepem anul excelent. INGREDIENTE 400 gr carne tocata vita cu miel 200 gr naut (puteti folosi naut la conserva de la SunFood) un ou mare ceapa verde, patrunjel sofran, amestec condimente pentru chiftele, sare 20 de oua de prepelita pentru sosul [&] Post-ul KOFTA TABRIZI (CHIFTELE IRANIENE) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... 500 gr naut, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura coriandru proaspat( daca nu ... de usturoi iaurt sau susan Nautul se pune de seara in ... calduta cu bicarbonat. Puteti folosi naut la conserva care este gata ... . Daca vi se pare ca nautul nu este unflat il puteti fierbe 1/2 ora. A doua zi scurgem nautul, il spalam si-l dam prin ... putin ulei de masline. Scoatem nautul si blenduim...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Aceste minunate chiftelute din naut sunt originare din Egipt si constituie ... -o lasati si mie! Ingrediente -200 g naut fiert -o legatura de patrunjel -2 catei ... In cazul in care folositi naut uscat, acesta trebuie tinut la ... . In cazul in care folositi naut gata fiert procedati asa. Puneti ... amestec omogen. Daca amestecul de chiftele nu este foarte legat adaugati ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Dovlecei scazuti Falafel (chiftelute de naut) Gomboti cu gem de prune ... Legume provensale la cuptor Mega chiftea cu soia Paste cu sos ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Ingrediente: 250 g linte verde 250 g naut (la conserva) 3 linguri faina 1 ceapa ... putin piper, pana se inmoaie. Nautul il strecuram si il blenduim ... place sa ramana urme de naut, de aceea nu blenduiesc pana ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com