Cauta in 21.294 retete
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... il scurgeti de apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si le puneti peste spanac. Ungeti o tava cu putin ... minute. În timpul coacerii, turnati peste placinta unamestec de 50 ml smântâna fermentata si 10 ml lapte. Mai lasati la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine aurie. Las-o sa se raceasca usor, apoi adauga în tigaie smântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un castron, amesteca energic brânza de vaci cu smântâna si usturoiul zdrobit. 2. Adauga o legatura de marar tocat marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul racorit, brânza de vaci bine scursa si sfarâmata, smântâna, coaja rasa de lamâie. 3. Adauga un vârf de ... , cu miscari de sus în jos, pâna obtii o compozitie groasa ca smântâna. 4. Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Sparge ouale într-un bol mare. Peste oua, adauga smântâna, nucsoara, frunzele de menta, piper, putina sare si bate ... -l pâna începe sa se înmoaie. Toarna amestecul de oua si smântâna în tigaie, amesteca timp de un minut, apoi ia tigaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cartofi. Urmeaza un strat de brânza rasa, cascaval si smântâna. Cele trei oua se bat bine si se toarna ... startului de caryofi acoperiti cu branza. Se baga tava la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... culoarea. Se adauga sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie sa stea circa 30 de minute. În paralel, laptele si smântâna se amesteca bine cu praful de Parfait si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pîna cînd se omogenizeaza ca o crema, adaugind apoi untul moale, smîntîna, sarea, grisul, faina, coaja de lamîie, stafidele care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cartofi, apoi punem kaiserul, ouale, jumatate din cantitatea initiala de smântâna si procedam la fel si cu cascavalul ras. Punem ... daca este necesar. Acoperim cu înca un rând de cartofi, smântâna ramasa si cascavalul. Se baga la cuptor aproximativ 15 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Toarna apa cu gelatina peste amestecul de pepene, adauga smântâna pentru frisca apoi bate cu un mixer, la viteza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 3 minute. Mai apoi sparge ouale într-un castron si adauga smântâna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Operatiunea se repeta pâna când tava se umple. Se toarna smântâna uniform peste continutul tavii, se presara sare, piper si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro