Cauta in 139.626 retete
Untul scos cu cateva ore de la frigider se freaca cu zaharul bine pana se face spuma, se adauga ouale pe rand si se mixeaza dupa fiecare, apoi sarea, scortisoara, faina amestecata cu praful de copt si laptele. Se tapeteaza o forma detasabila de tort de vreo 23 cm. Se pune ¾ din aluat, se adauga crema de ciocolata si se trece cu furculita prin aluat pentru a distribui crema pe toata suprafata si se pune aluatul ramas. Netezim frumos deasupra si punem fructele uscate. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... poate aseza intre feliile de chec. checul alb: albusurile se bat ... 2 compozitia astfel obtinuta,iar in checul negru: adaugam lingura de cacao ... . pregatim cele doua forme de chec cu hartie pentru copt,turnam ... . dupa ce s-a racit taiem fiecare chec in felii de cate 1 cm ... felie pastrand ordinea:o felie de chec alb,alta neagra si tot ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se face un aluat de chec, eu am facut unul cu cacao in care am pus putina compozitie amestecata cu colorant roz, si un chec alb in care am pus tot colorant roz, se pun visinele in chec si se da la cuptor, se face testul cu scobitoarea, dupa ce s-au racit se taie felii si se lipesc intre ele cu ciocolata finetti, se imbraca in ciocolata amaruie si se orneaza cu alune, nuci etc. se baga la frigider pana la servire
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si se lipesc de marginea checului de jur imprejur ca un ... galben Dr.Otker.In mijlocul checului se aseaza boboci de flori ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... -s riscurile meseriei. Se taie felii checul .Se poate glazura cu ciocolata topita ,gem, finetti,etc. Eu nu le-am ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... tot incercat diverse variante de chec din albusuri, chiar simteam nevoia ... crema de ciocolata, am folosit finetti cu alune, combinatia a fost una ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pentru inceput scoatem albusurile de la congelator cu cateva ore inainte de a ne apuca de prajitura, asta in cazul in care folositi albusuri congelate. Intre timp pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, doar ca in loc de 500 ml lapte folositi doar 300 ml in care puneti vanilia. ( o pregatim de la inceput pentru a avea timp sa seraceasca ) Pregatim blatul: Mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul si devine spuma, adaugam apoi zaharul in ploaie si mixam pana...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
CremÄ?: cremÄ? de nuci eu am avut o canÄ? de la nucile umplute. Aici e reÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro