Cauta in 21.308 retete
Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr orez, 50 gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de scortisoara. Mod de preparare Orezul se fierbe in 500 ml apa cca 20 min. Prunele se tin in apa calduta cca 2-3 ore, sa se inmoaie, dupa care se spala bine si se pun la fiert intr-o cratita cu 1l apa si batonul de scortisoara. Cand prunele sunt aproape fierte se ia cratita de pe foc , se indeparteaza batonul de scortisora si scoate prunele intr-un bol. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-am repezit in bucatarie. Astfel am ajuns eu azi dimineata sa imi iau mic dejunul in curte cu prajitura cu ... am avut hartie de copt. Azi de dimineata la micul dejun ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... Alice albinutza Incerc sa postez azi ceva repede, repede pentru ca ... de la gateala din bucatarie. Azi iau lectii intesive de prajiturit ... toti cei care ma cititi, imi urez un mare "La multi ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Chiar daca nu sunt pe acasa, nu v-am lasat singuri. Asta pentru ca azi ne delectam cu carti. De fapt cu biblioteca mea, care e in vizita la Diana. Acolo in " Tara mea inventata " ea a inceput un proiect numit "I nvitatie in biblioteca ". Azi e randul meu. Va invit sa-mi vedeti biblioteca si sa-i aflati povestea
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de telina si rosile intregi. Mincarea se tine la cuptor 15 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de servire Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ma organizez din timp sa imi impun anumite "reguli"Uneori e dificil ... stapanire pe mine..ma controleaza,imi influenteaza de multe ori starea ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
500 gr. ciuperci, 250 gr. iaurt, 2 linguri faina, o ceapa mare, sare, piper, ulei, cimbru Mod de preparare: Se taie ceapa si se caleste in ulei; cind a devenit sticloasa se adaunga cimbrul si ciupercile taiate bucatele. Se calesc citeva mminute. Faina se amesteca in iaurt si se toarna peste ciuperci. Se lasa la fiert pana ce mincarea are o consistenta pastoasa. Optional se pot adauga la mincare si bucatele mici de branza moale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiarba la foc mic. Cind mincarea este pe jumatate fiarta se ... servire Inainte de a se servi, mincarea se orneaza cu patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de afumatura.Cind se ia mincarea de pe foc, se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Noi mai mancam paste fainoase si am incercat mai multe variante dar nici una nu ne-a placut mai mult decat varianta asta cu sos de carne. In afara de faptul ca se face foarte usor este si foarte satioasa, asa ca poti sa mai pacalesti familionul sa sara peste o masa :D Ingrediente: - carne tocata (cel mai bun mi se pare amestecul de porc-vita, plus ca este si la indemana oricui) - ceapa - usturoi - rosii taiate, in suc propriu - masline - spaghete - sare, ulei Mod de preparare: Intai de toate...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Mi-am amintit astazi cu ocazia unei vizite scurte in gradina din spatele casei.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare Mod de preparare: Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie de citeva ori si se pun in cratita peste carnea preparata. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pana mai scade zeama.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7-8 buc. dovlecei potriviti, 4-5 buc. rosii, 1 buc. ceapa, 1 lingurita faina, sare, piper, ulei, verdeata, foaie de dafin, supa de zarzavat Mod de preparare: Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La urma, se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga apa calda. Cind mincarea este aproape gata, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocote, ca sa se lege.Mincarea se poate servi simpla, presarata ... si apoi se amesteca cu mincarea, imediat ce cratita s-a luat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole, 3-4 cepe, 4 linguri ulei, 500 gr. rosii, 2 ardei, verdeata, sare, 1 lingura faina Mod de preparare: Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pana scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece. Se lasa sa fiarba mai departe si dupa ultimul clocot se adauga restul de verdeata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com