Cauta in 21.308 retete
... saramura, cotlete de caprioara si cataif turcesc. Caras in saramura (6 portii ... din tigaia in care s-a fript. Cataif turcesc Ingrediente: Pentru taitei: 300 ... , 2 oua, 2 linguri apa, sare. Pentru cataif: 2 linguri unt topit, iar pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Wow, uneori te asteapta niste surprize de proportii atunci cand cotrobai prin congelator :))) ...ei, nu chiar atat de surprinzatoare fiindca stiam chiar foooarte bine de aluatul de kataifi pe care l-am strecurat printre bagaje anul trecut :P, dar cum n-am dat de el, fiind ingropat in "mormanul" de cutii cu vinete, ardei copti, spanac si altele, a fost o bucurie sa-l revad :)) Pachetul a ramas un mister inca din momentul din care l-am cumparat (nu am vazut niciun produs grecesc tradus in vreo...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Cataif cu mere - reteta gasita in cartea Sandei Marin, adaptata pentru ... de deserturi de Pierre Herme - cataif romanesc cu nuci. Super bon ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Din oua si faina se pregatesc taietei subtiri. Dupa ce s-au uscat taietei se presara intr-o tava mare. Se coc la cuptor cca 15 min pina cind se rumenesc putin. In acest timp zaharul se fierbe in 2-3 clocote se pune romul dupa care se stropesc taieteii cu acest sirop. Se mai lasa la cuptor pina ce absoarbe tot siropul si se leaga ca o foaie. Foaia se lasa sa se raceasca in tava ca sa se intareasca dupa care se taie in jumate. O jumatate se taie in patrate de 5/5 cm, pe jumatatea cealalta se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala Mod de preparare: In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca Mod de servire Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. faina, 1 ou, 300 gr. zahar, rom, 500 gr. frisca, o ceasca unt topit Mod de preparare: Din faina si ou se face o coca de taitei. Se intinde coca subtire si se taie taitei foarte fini care se dau la cuptor sa se rumeneasca in tava unsa. Din zahar si un pahar de apa se face un sirop bine legat. Taiteii rumeniti se oparesc in tava cu untul fierbinte, se mai lasa putin la cuptor si apoi se insiropeaza cu siropul fierbinte, fara a se mai lasa la cuptor. Se asaza pe o farfurie de servit un...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 2 lingurite lamiie, 500 gr cataif, 200 gr unt, 375 gr ... -un alt vas se combina cataiful si untul. Jumatate din acest ... deasupra. Se adauga restul de cataif, de aceasta data apasind mai ... de 30 de minute, pana cataiful devine maroniu. Se scoate din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com