Cauta in 138.386 retete
inima de porc plamani de porc grasime de porc Intestinul gros de la porc 2-3 cepe 300g orez cimbru ienibahar maghiran sare piper
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
... ficat ienibahar inima nucsoara orez porc rinichi splina untura usturoi Fratele ... asta:) ), caltabosul, numit regional si cartabos sau calbasi/galbaji, este o specialitate locala preparata din maruntaiele porcului. Asemanator cu lebarul (leberwurst  carnat ... mirodeniile potrivite. Intotdeauna carnea de porc va iubi nucsoara si ienibaharul ... : Caltabos Ingrediente: 2,5 kilograme maruntaie de porc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : Asa facem noi caltabosii: 6 kg limba porc 3.5 kg orez 1 cap de ... ficatul, inima, plamanul de la porc sare, piper, cimbru, ienibahar mate ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Imediat dupa taierea porcului, timp de cateva zile e nebunie la noi ... Ardeal: ba se mananca pomana porcului, ba carnat proaspat (asta daca ... 2-3 fire de la afumatoare), ba cartabos, ba sangerete, ba toba si ... de produse din carne de porc) care pompeaza colesterolul insa de ... , pe care o luati de la porcul masacrat de voi sau de ... pe masa de dupa taierea porcului... jumari si...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com