Cauta in 139.903 retete
inima de porc plamani de porc grasime de porc Intestinul gros de la porc 2-3 cepe 300g orez cimbru ienibahar maghiran sare piper
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
... : Asa facem noi caltabosii: 6 kg limba porc 3.5 kg orez 1 cap de ... ficatul, inima, plamanul de la porc sare, piper, cimbru, ienibahar mate ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Imediat dupa taierea porcului, timp de cateva zile e nebunie la noi ... Ardeal: ba se mananca pomana porcului, ba carnat proaspat (asta daca ... 2-3 fire de la afumatoare), ba cartabos, ba sangerete, ba toba si ... de produse din carne de porc) care pompeaza colesterolul insa de ... , pe care o luati de la porcul masacrat de voi sau de ... pe masa de dupa taierea porcului... jumari si...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ficat ienibahar inima nucsoara orez porc rinichi splina untura usturoi Fratele ... asta:) ), caltabosul, numit regional si cartabos sau calbasi/galbaji, este o specialitate locala preparata din maruntaiele porcului. Asemanator cu lebarul (leberwurst  carnat ... mirodeniile potrivite. Intotdeauna carnea de porc va iubi nucsoara si ienibaharul ... : Caltabos Ingrediente: 2,5 kilograme maruntaie de porc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro