Cauta in 105.630 retete
... cheie: carne , condimente , grasime , limba , porc , slanina , sorici , toba , usturoi Ingrediente ... si grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de ... oala in care s-a fiert capul de porc si soriciul. Cind toate sint pregatite, materialul taiat (fasonat ... ) Daca avem materialul pentru toba (cap de porc, limba,...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... ), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), 5 - 6 catei de usturoi ... multa piftie, se pune si capul cu urechi, plus alta carne slaba de porc. Picioarele sau alte bucati de ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... si grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de ... ml supa (fara grasime) din oala in care s-a fiert capul de porc si soriciul. Cind toate sint pregatite, materialul taiat (fasonat ... indelungat la rece. II) Daca avem materialul pentru toba (cap de porc, limba, sorici de porc), se poate prepara la fel, punind...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare: Capul de porc se trece prin flacara si ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si se spala. Carnea, limba, capul ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... timp mai indelungat. - Ingrediente: 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... , 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... In Casa Ingrediente carne de porc de la gat, pulpele din ... , supa de carne, mate de porc Preparare Se da carnea prin ... ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... rinichi; 1/2 din plamini; 1/4 din carnea si grasimea de la capul de porc; 1/4 din slanina de la git (gusa); 1/4 din sorici; 1/4 din ... supa cu multa grasime, din oala in care a fiert capul de porc, amestecindu-se bine toate, ca sa aiba consistenta unei ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/2 din ficat; 1/2 din splina; o inima de porc; un rinichi de porc; 1/4 din grasimea de la gusa; 1/2 din carnea singerinda; condimente: piper ... din oala in care a fiert capul) si condimente: o lingurita nucsoara rasa ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... unt Preparare Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Purcel La Tava Ingrediente purcel, untdelemn, rom Preparare Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Se sareaza. Servire Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele. Se serveste cu vin alb sec Durata 4 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pana cind devine alb cum e coala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Preparare : Punem capul curatat la fiert. Apa se ... pe oase. In timpul cat capul fierbe pisam vreo 5-6 catei usturoi ... pasta gulyas (sau boia). Cand capul e fiert il scoatem din apa ... exterior. Infasuram strans bucatile de cap in folie si le dam ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Soriciul si picioarele se trec prin flacara pentru a se-ndeparta urmele de par, dupa care se spala si se pun la foc, se adauga si capatana si se lasa sa fiarba aproximativ 30 de minute dupa care se va schima apa si se lasa sa fiarba o ora fara a pune capacul la oala. Dupa aceasta ora se adauga si legumele si se lasa sa fiarba se poate pune capacul la oala. Se lasa sa fiarba inca 4-5 ore, se observa cand este scazuta suficient, atunci cand carnea va cadea dupa oase, piftia este aproape gata...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Capul se pune la fiert cu sare, piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat. Dupa ce a fiert capul, se scot oasele, se sareaza si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza, se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat. Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine..
Reţetă de pe www.gospodine.net
Capul il taiem in bucati apoi il punem intr-o oala cu apa peste care adaugam toate condimentele mentionate mai sus. Lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe oase. Scoatem carnea intr-un lighenas si adunam fiecare oscior. Se poate servi cu usturoi sau cu hrean(eu nu am avut hrean asa ca am facut un sos de usturoi) POFTA BUNA!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la aragaz picioarele si capul de porc, apoi le radem cu ... si le spalam. Rasolul de porc si urechile curatate bine se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea Å?i piciorul afumat de porc se spalÄ? bine Å?i se dau în douÄ?-3 clocote pentru a înlÄ?tura eventualÄ? negrealÄ? care ar putea face ca piftia sÄ? nu mai fie clarÄ?. Trebuie sÄ? le rÄ?zi e negrealÄ? cu un cuÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Incepem cu carnita. Ar fi trebuit s-o tai felii, dar pentru ca voiam sa se faca repede, am preferat s-o tai cubulete. Am condimentat-o usor cu sare si piper si am dat-o prin faina. Am incins uleiul, am adaugat carnitza si-am rumenit-o frumos pe toate partile. (Intre timp am curatat spuma formata, bine, bine) Am stins totul cu 200 gr vin (iar i-am stricat vinu' Cezarului, dar am gustat si io..o..gura..doua..trei :))))- ah, ca buna-i Grasa de Cotnari :d ) Am lasat totul la foc mic. Intre timp...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea se spala,se taie bucati mai mari si se condimenteaza.Prunele si caisele se pun sa stea putin in vin,apoi se pun peste carne,se adauga rozmarinul,ghimbirul si se lasa la marinat pana a doua zi. Morcovul se curata si se taie betisoare.Ceapa se curata si se taie felii mai mari. Intr-un vas de ceramica se pune putin ulei,se aseaza un strat de ceapa si morcovi,apoi se pune carnea cu fructele,adaugand si restul de ceapa si morcov. Se stoarce zeama de la o portocala si se completeaza cu supa...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina, 2 foi de dafin, 3-4 boabe ... spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se ... in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satirul. Se ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com