Cauta in 123.816 retete
... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie. Fileurile de cambula se servesc calde! Pofta buna! Timp Preparare: 20 ... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ), ci pentru niste fileuri de cambula. A fost prima data cand am ... post :P. Ingrediente (pentru 4 portii):  file cambula 500 g  faina 50 g  usturoi pudra ... lamaie. Pregatiti intre timp si cambula: spalati pestele si stergeti-l foarte ... de piper. Serviti fileurile de cambula cu sferturi de lamaie si ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... -a placut? Da mai departe! Ingrediente: cambula faina ulei de masline unt Un file de cambula preparat la tigaie reprezinta una dintre cele ... de calcan cu unt Reteta: Cambula la tigaie Ingrediente: 2 fileuri de cambula cu piele (4 daca sunt mici) 2 linguri faina 2 linguri de unt ... Preparare: Stergeti bine fileurile de cambula. Amestecati faina cu 1 lingurita de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pentru sole, am gasit doar cambula). Un weekend linistit si fericit ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... merg si niste fileuri de cambula ori salau. Ingrediente (pentru 4 portii ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata usturoiul, se sareaza si se paseaza bine. Se freaca intr-un castron circa 15 minute, adaugand treptat ulei, pana se formeaza o crema de consistenta unei maioneze. Se adauga zeama de la 2-3 rosii, putin bulion de peste aromat sau zeama in care a fiert pestele, cimbru, piper si boia dulce. Se serveste cu peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn). - Usturoi, ulei, zeama de la 2-3 rosii, bulion de peste aromat.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare, se curata si se strivesc cu aparatul ca sa devina un piure. Lasati sa se raceasca. Se fierbe mazarea (sau puneti deja cea din conserva) si morcovul, pe care il taiati marunt cubulete. Puneti intr-un castron toate legumele si tonul, puneti maioneza si amestecati bine. Maioneza sa nu fie prea multa, este necesara cat sa lege legumele. Sarati daca este nevoie si piperati. Puneti compozitia pe un platou, dati forma dorita si acoperiti cu un strat de ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Legumele se curata, se spala si sa taie in bucati cat se poate de egale, se aseaza la steamer sau se pun intr-o sita deasupra unui vas cu apa care fierbe, se acopera cu folie de aluminiu sau cu un capac (asta doar in cazul in care se poate acoperi etans) si se lasa la fiert in aburi pentru 7-8 minute. Apa din vas nu trebuie s ajunga la legume. Intre timp, daca nu aveti sosul cumparat, il preparati. Se pune la fiert sucul de ananas, zaharul si otetul si se tin la foc tare pana zaharul e...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Chiscarul este ruda mai mare a fitei sau ruda mai mica a anghilei. Fara solzi lung asemeni unui sarpe si cu coada latita, specific fiind carligul din fata gurii. Aceasta natie de peste este pe cale de disparitie, rare mai sunt momentele in care dam ochii cu el. Fiind rar accesibil se considera a fi o trufanda. Carnea dulce si fara oase este o delicatesa. Se taie capatana de trunchi se spinteca pe burta si se scot matele se clateste cu apa rece. Se pregateste un vas un care sa l punem sa dea...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Caracatita mea a fost congelata, asa ca, am scos- o din congelator, am pus-o intr-un bol si am bagat-o la frigider, asa incat sa se descongeleze treptat in 12 ore. A doua zi de dimineata am pus-o la fiert. Ii trebuie cam 1 h sa se fragezeasca, asa incat sa intre furculita usor in ea. Separat, spalati cartofii si puneti-i la fiert cu tot cu coaja. Incercati cartofii cu furculita, cand credeti ca sunt fierti, daca intra usor in ei, inseamna ca sunt gata si puneti sa-i scoateti din apa. Asadar...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se taie marunt ceapa si se pune la calit cu putin ulei de masline , cand e calita ceapa se adauga tonul si vinul se mesteca un pic dupa care se pune sare si piper. Intre timp se fierb pastele si cand sunt gata se pun peste condiment si se amesteca un pic impreuna sa prinda si pasta gust de peste. Dupa care se servesc simple sau cu parmezan deasupra. Daca ne place se poate adauga in condiment si cateva linguri de smantana. Timp Preparare: 20 ' Complexitate: redusa Imagini Preparare: Incearca...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Peste se prajeste simplu, doar cu sare, fie in cuptor (daca puneti pastravi intregi), fie in tigaie (pentru fileuri). Eu am uns fileurile cu ulei si le-am prajit pe tigaia grill . 1. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei . 2. Cand e moale se adauga morcovul razuit, patrunjelul, salvia si usturoiul tocate si oregano . Se lasa la calit inca cateva minute. 3. Se adauga o cescuta de apa, sucul de lamaie si sare si piper. Se lasa la fiert la foc mic pana morcovul e moale 4. Se ia de pe...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Pestele se spala bine, se indeparteaza pielea, se portioneaza in marimi egale (pe cat posibil) Untul se topeste, apoi se amesteca cu sucul de lamaie. Pesmetul se amesteca cu coaja rasa de lamaie, sare, piper si patrunjelul uscat si bine maruntit. In timpul asta aveti cartofi pusi la fiert (ii taiati dupa preferinta) sau orez/cus-cus/quinoa/legume sau orice alta garnitura doriti. Fileurile de peste se dau prin untul topit si amestecat cu lamaie, se acopera bine ambele parti, apoi se tavaleste...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se unge o forma in care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul , sa fie incalzit cand punem sufleul. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Separat, se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si cand compozitia s-a omogenizat bine se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se curata calmarii eliminand gura si ochii,se taie tentaculele marunt. Daca se cumpara cei curatati deja, taiem doar tentaculele. Se toaca marunt ceapa, usturoiul, patrunjelul si hamsiile. Intr-un castron se amesteca tentaculele tocate marunt, oul, ceapa, usturoiul, patrunjelul, hamsiile, 3 linguri pesmet, 3 linguri ulei , sare si piper. Se pune totul in mixer si se amesteca pt. cateva minute asa incat sa devina compozitia ca o crema, apoi se umplu calmarii cu o lingurita. In cap se inchide...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... File de Peste in Mamaliga Cambula cu Lamaie Crap cu Sos ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro