Cauta in 139.572 retete
... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie. Fileurile de cambula se servesc calde! Pofta buna! Timp Preparare: 20 ... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ), ci pentru niste fileuri de cambula. A fost prima data cand am ... post :P. Ingrediente (pentru 4 portii):  file cambula 500 g  faina 50 g  usturoi pudra ... lamaie. Pregatiti intre timp si cambula: spalati pestele si stergeti-l foarte ... de piper. Serviti fileurile de cambula cu sferturi de lamaie si ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... -a placut? Da mai departe! Ingrediente: cambula faina ulei de masline unt Un file de cambula preparat la tigaie reprezinta una dintre cele ... de calcan cu unt Reteta: Cambula la tigaie Ingrediente: 2 fileuri de cambula cu piele (4 daca sunt mici) 2 linguri faina 2 linguri de unt ... Preparare: Stergeti bine fileurile de cambula. Amestecati faina cu 1 lingurita de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pentru sole, am gasit doar cambula). Un weekend linistit si fericit ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... merg si niste fileuri de cambula ori salau. Ingrediente (pentru 4 portii ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Se curata usturoiul, se sareaza si se paseaza bine. Se freaca intr-un castron circa 15 minute, adaugand treptat ulei, pana se formeaza o crema de consistenta unei maioneze. Se adauga zeama de la 2-3 rosii, putin bulion de peste aromat sau zeama in care a fiert pestele, cimbru, piper si boia dulce. Se serveste cu peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn). - Usturoi, ulei, zeama de la 2-3 rosii, bulion de peste aromat.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata usturoiul, se sareaza si se paseaza bine. Se freaca intr-un castron circa 15 minute, adaugand treptat ulei, pana se formeaza o crema de consistenta unei maioneze. Se adauga zeama de la 2-3 rosii, putin bulion de peste aromat sau zeama in care a fiert pestele, cimbru, piper si boia dulce. Se serveste cu peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn). - Usturoi, ulei, zeama de la 2-3 rosii, bulion de peste aromat.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Pestele se codimenteaza dupa gustul fiecaruia cu ingredientele de mai sus, se aseaza intr-un vas si peste se toarna zeama de la o 1/2 de lamaie . Se lasa asa la frigider macar 2 ceasuri. Bucatile de peste se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins la foc mic. Mentiuni: Se poate servi cu mujdei de usturoi, sau cu zeama de lamaie. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa Imagini Preparare: Scrumbie de Dunare la Gratar Creveti Dulci-acrisori cu Orez Pastrav cu Legume, la ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Somon Afumat Paste cu Creveti Cambula cu Lamaie - Curatam pestele, il ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se freaca icrele cu ulei pana ce iasa o pasta cosistenta,, se toaca ceapa marunt, se face grisul cu 500g apa, se lasa la racit grisul, pe urma se adauga cate o lingura de gris in icrele de peste si se amesteca usor, la urma se adauga ceapa tocata in compozitia facuta si, sare dupa gust. pofta buna!!!! Mentiuni: Se pune pe felia de paine si se mananca cu rosii. Timp Preparare: 1 h 10 ' Complexitate: medie Filet de Salau cu Branza de Capra Rulouri de Biban cu Fructe Asortate (Guobinfen...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... cu Fructe Asortate (Guobinfen Luyujuan) Cambula cu Lamaie - Se freaca fileurile ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... cu Sos Picant de Capsuni Cambula cu Lamaie - Bun gasit! Astazi ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Tocam ceapa si usturoiul il zdrobim putin cu cutitul si le punem la inabusit in putin ulei de masline cu doua linguri apa. Asezonam cu sare si piper, adaugam calamarii apoi sucul de rosii si vinul si lasam sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot scoatem usturoiul pe care il aruncam. Punem intr-un vas rezistent la caldura tot preparatul si il dam la cuptor pentru 30-40 minute. Se poate servi cu piure de cartofi sau garnitura de orez. Eu l-am servit cu orez salbatic. Pofta buna! Timp...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Decand cu pastravii Elenei - ca sa nu mai pomenesc de haita aia de pastravi ai lui pupi - tot caut pastravi. Fiindca nici unul din cei intalniti in cale nu mi-a intors privirea (limpede si bulbucata), am conchis ca respectivele lesuri asteptau demult un cumparator fraier. Dar m-a privit drept in ochi un salau Maria Sa, asa ca l-am adus acasa la mine, sa ne cunoastem mai bine inainte de-a duce pana la capat idila sangeroasa; caci, da, l-am filetat si l-am gatit! Uite cat de simplu: am stropit...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute. Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate! Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Puneti totul intr-un vas putin adanc, astfel incat scoicile sa stea intr-un singur strat. Puneti-le in cuptor pe polita superioara timp de 10-12 min la 205 grade c. Aruncati scoicile care nu se deschid. Serviti-le cu paine inmuiata putin in supa de scoici. Mentiuni: - cuptor cu convectie, cu sau fara halogen (sursa: Iuliajewel) Timp Preparare: 20 ' Complexitate: redusa Causa Peruana cu Ton Crap Marinat Pastrav cu Verdeturi la Gratar - Puneti totul intr-un vas putin adanc, astfel incat...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Intindeti doua foi de 35x50cm de folie rezistenta pe o suprafata plana de lucru. Puneti jumatate din cantitatea de ceapa, ghimbir, ardei rosu si ciuperci in centrul fiecari folii. Deasupra fiecarei gramajoare de legume puneti jumatate din fileurile de peste. Stropiti fiecare gramajoara de legume si peste cu suc de lamaie, sos Teriyaki si ulei. Uniti capetele lungi ale foliei si impaturiti-le pentru a sigila. Impaturiti deasupra capetele scurte de mai multe ori pentru a inchide bine. Puneti ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro