Cauta in 119.709 retete
... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie. Fileurile de cambula se servesc calde! Pofta buna! Timp Preparare: 20 ... si se lasa la foc, cambula, pana scade sucul de lamaie ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ), ci pentru niste fileuri de cambula. A fost prima data cand am ... post :P. Ingrediente (pentru 4 portii):  file cambula 500 g  faina 50 g  usturoi pudra ... lamaie. Pregatiti intre timp si cambula: spalati pestele si stergeti-l foarte ... de piper. Serviti fileurile de cambula cu sferturi de lamaie si ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... -a placut? Da mai departe! Ingrediente: cambula faina ulei de masline unt Un file de cambula preparat la tigaie reprezinta una dintre cele ... de calcan cu unt Reteta: Cambula la tigaie Ingrediente: 2 fileuri de cambula cu piele (4 daca sunt mici) 2 linguri faina 2 linguri de unt ... Preparare: Stergeti bine fileurile de cambula. Amestecati faina cu 1 lingurita de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ... si Sos cu Vin Alb Cambula cu Lamaie Burger cu Ton ... care traieste pe fundul marii (cambula zice wikipedia case numeste, in ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pentru sole, am gasit doar cambula). Un weekend linistit si fericit ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... merg si niste fileuri de cambula ori salau. Ingrediente (pentru 4 portii ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata usturoiul, se sareaza si se paseaza bine. Se freaca intr-un castron circa 15 minute, adaugand treptat ulei, pana se formeaza o crema de consistenta unei maioneze. Se adauga zeama de la 2-3 rosii, putin bulion de peste aromat sau zeama in care a fiert pestele, cimbru, piper si boia dulce. Se serveste cu peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn). - Usturoi, ulei, zeama de la 2-3 rosii, bulion de peste aromat.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... Salau cu Branza de Capra Cambula cu Lamaie File de Cod ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Dovleceii ii prajim si ii asezam pe o hartie absorbanta sau ii frigem pe gratar. Incingem uleiul si aruncam in tigaie crevetii (daca folositi o tigaie mare puteti pune toata cantitatea, daca nu pregatiti pe rand) pana devin rosiatice. Varsam whisky peste creveti lasam putin sa se incalzeasca alcoolul si flambam. Saram, piperam si condimentam cu usturoi. Adaugam rosioarele taiate in doua, amestecam, adaugam dovleceii. Servim alaturi de orez si presaram deasupra patrunjel verde. Pofta buna!...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Cartofii curatati, se fierb cu frunzele de telina si un praf redus de sare. Cind sunt bine fierti se zdrobesc incorporind laptele si untul pentru a obtine un piure pufos cu parfum de telina. Racorit acesta se ajuta cu galbenusul de ou si nucile care au fost coapte si zdrobite. Apoi se adauga pestele afumat si bine ales de oase, mestecindu-se usor ca pestele sa ramina bucati potrivite pentru o inghititura. Totul se aseaza pe un platou care se poate reincalzi la microunde. Garnisirea se face cu...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
In primul rand, amestecul de arome pentru seafood este compus din legume deshidratate (usturoi, ceapa, rosii, patrunjel, piper, ardei rosu, sare si un strop de zahar). Se amesteca faina cu sare, piper si cele 2 linguri de amestec de arome pentru peste. Fileurile de tilapia se spala bine, se pun pe servetele absorbante si se usuca, dupa care se tavalesc bine de tot prin amestecul de faina. Intr-o tigaie se pun cele doua linguri de ulei de masline, se incalzeste si se aseaza fileurile in ulei ....
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... de Peste Peste la cuptor Cambula cu Lamaie Paste cu Creveti ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Puneti primele 5 ingrediente intr-un mojar si pisati-le pana cand sunt zdrobite fin. Adaugati restul de ingrediente si amestecati foarte bine. Aranjati doua bucati de folie alimentara pe o suprafata si suprapuneti-le putin. Curatiti pestele, spalati-l si cu servetele de bucatarie stergeti bine de apa (este la alegerea voastra daca taiati capul si aripioarele. Eu a trebuit sa le tai inainte sa il gatesc pentru a incape in tigaia pe care am folosit-o). Asezati pestele peste folie si ungeti cu...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Spalati fileul de peste si ardeiul, apoi zvantati pe servetele absorbante. Taiati cubulete. Amestecati-le cu marar si praz. Potriviti gustul de sare, piper si dati deoparte. Taiati bagheta / cornurile in bucati de 8- 10 cm lungime si scoateti cu grija miezul. Scufundati-le pe rand in lapte, doar cat sa se inmoaie foarte putin si umpleti-le cu amestecul de peste. Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent, tapetata cu unt. Intindeti deasupra, in strat, maioneza. Dati la cuptorul ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Chisoaga este de fapt puietul de peste care se transforma in deliciu culinar. In luna August cand baltile seaca de arsita verii raman pe alocuri ochiuri de apa in care gasim cu mare usurinta chisoaga cu care pregatim aceasta reteta. Lungimea pestisorilor nu va fi mai mare de 6-7 cm. Curatam chisoaga de mate de multe ori cu mana prin preseare si ii saram si ii lasam sa stea o jumatate de ora. Curatam ceapa si o tocam destul de marunt in as fel incat sa ne miram si noitocam si usturoiul verde...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Trei bucati de macrou curatat si taiat felii/ bucati. Se pun feliile sarate si piperate (eu l-am curatat si taiat fileuri) intr-un vas uns cu ulei , deasupra se pune o ceapa taiata solzisori, boabe de piper , boabe de mustar, foi de dafin si felii de lamaie. Se da in clocot separat o cana si jumatate de apa, o cescuta de Otet si o lingurita de vegeta/ secretul gustului care se toarna peste peste. Se baga la cuptor acoperit pentru 15-20 minute apoi se descopera si se lasa pana scade sosul la...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Crapul (cyprinus carpio) cred ca este pestele cel mai apreciat pentru calitatile sale gustative si cel mai raspandit in gastronomia romaneasca. La noi in tara crapul se gaseste in 3 variante: crap salbatic, crap de crescatorie si crap oglinda. Crapul salbatic are o forma mai alungita si o carne mai slaba. Crapul de crescatorie este mai dezvoltat iar carnea este mai grasa. Crapul oglinda nu are solzi decit un rind pe langa sira spinarii. Pentru prepararea crapului cred ca sunt sute de retete...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro