Cauta in 21.294 retete
Iti oferim o reteta inedita de caltabosi, pe care nici cei mai ... editura Paideia. Ingrediente si cantitati: 1 mat gros de porc, bine curatat ... , piperul si coriandrul. Se umple matul (dar nu se indeasa), se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tocat carne se umplu matele cu amestecul obtinut. Cârnatii se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (hai ca a fost buna asta:) ), caltabosul, numit regional si cartabos sau ... special din ficat si grasime, caltabosul se deosebeste de aceasta prin ... bogate in gusturi. Secretul unui caltabos bine facut consta in echilibrul ... iubi nucsoara si ienibaharul. Reteta: Caltabos Ingrediente: 2,5 kilograme maruntaie de porc ... timp de 10 minute. Scoateti caltabosii si lasati-i la scurs deasupra ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... felii de cartofi fierti. - 4 carnati oltenesti, 300 g carne de porc, 5 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta asta am pus-o anul trecut la un concurs de pe Culinar si m-am gandit s-o transfer si aici, sa ramana in analelelelele blogului :D Asa ca o s-o iau cu copi-past :P Ingrediente : 1/2 kg ardei iuti; 3 cepe; 3-4 legaturi de leustean; 4 linguri de sare mare; 1 lingura de zahar; otet cat cuprinde (Nota: frunzele nu fac parte din reteta ) Mod de preparare : Se toaca ardeii. Ideal este sa fie curatati de seminte. Eu am avut o experienta trista prima data cand i-am facut si am stat cu mana ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pun intr-un tifon toti caltabosii si se pun la fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cirnati, se umplu intestinele de caltabos, legindu-se la ambele capete cu sfoara subtire. Cind toti caltabosii sint gata, se introduc in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiert maruntaiele. Cand sunt gata, caltabosii se scot si se scurg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sau se umplu bucati de caltabosi mai scurte, de 20-30 cm. Caltabosii umpluti se pun la fiert in apa fierbinte si ... : daca sint fierti, iese din caltabos zeama albicioasa, iar daca zeama ... si mai trebuie sa fiarba. Caltabosii fierti se scot intr-un ... la mesele principale, cu mustar. Caltabosii se pot prepara si din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si ficatul. Orezul se fierbe separat. 150 g slanina se prajeste, apoi se pune si o ceapa la prajit. Dupa ce toate organele si carnea sunt fierte se toaca toate si se amesteca cu slanina prajita, ceapa si orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, maghiran si se framanta bine, avand grija sa nu se sfarme prea tare orezul. - 1 kg orez, 1/2 kg ficat de porc, 1/2 de plaman, 1,5...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mezel, eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tubului pentru cârnati se ruleaza matul pe el si se umple ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe pahare pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa ce s-au folosit condimentele. Matele sau stomacul se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara la fel ca si carnatul de casa, dupa care se da la fum. - 10 kg carne de porc macinata, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion macinat, 200 g boia (100 g sa fie iute), 30 g zahar tos, 20 g piper macinat, 10 m mate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g de castravete, 300 g de carnati oltenesti (sau alti carnati), 5 masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare ... un aluat. Se spala bine matele, se rad pe dos, se ... de umplut carnati, se trage matul, incretindu-l, adica strangandu-l tot pe ... . Cu mana stanga se tine matul de la capat. Se invarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ... ) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 5 fire de praz, mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat), masline, ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro