Cauta in 139.601 retete
Pastrav proaspat 3 buc Faina alba 200 g Sare 1 lingurite Mirodenii uscate(patrunjel ... 20 g optional Pasi de urmat 1 Pastravul se curata de intestine, solzi (merge foarte bine cu buretele de metal pt cratite), se ... oaselor. 6 Astel veti scoate scheletul pastravului complet, daca nu reusiti cu ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se ... de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei ... rece Ardei Copti, Conservati Pentru Iarna - Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se ... de pastarnac, se aseaza printre...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... amestecam mai multe feluri de ciuperci: manatarci, champignons, bureti de roua, pastravi de copac, iutari, galbiori etc. Se poate prepara ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... inima codrului, prindeam cleni si pastravi cu mana sau cu ostia ... , pitoi, pitonci). Merg si cozacii, buretii de tot felul si chiar ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... ca aperitiv Peste la cuptor -8 pastravi eviscerati, bine spalati se presara ... minute la 170 grade Bureti murati -buretii spalati si taiati bucati ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire. Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta. Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului. Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se fierbe apa cu o lingura de sare si una de ulei pana da in clocot dupa care se adauga pastele si se fierb la foc mic. Intr-o tigaie incapatoare se caleste usturoiul taiat feliutze peste care se adauga Kaiserul taiat bucatzele. Dupa ce s-au calit bine se adauga smantana si se amesteca pana cand incep sa apara primele bule. In acel moment (si este foarte important sa respectam momentul altfel se taie sosul) se aduga parmezanul sau cascavalul ras si spaghetele clatite in apa rece. Deci totul...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro