Cauta in 138.611 retete
Pastrav proaspat 3 buc Faina alba 200 g Sare 1 lingurite Mirodenii uscate(patrunjel ... 20 g optional Pasi de urmat 1 Pastravul se curata de intestine, solzi (merge foarte bine cu buretele de metal pt cratite), se ... oaselor. 6 Astel veti scoate scheletul pastravului complet, daca nu reusiti cu ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se ... de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei ... Aroma si Culoare Intensificata Pastai Iuti - Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti (se gasesc in comert ambalati in pungi). Se ... de pastarnac, se aseaza printre...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... amestecam mai multe feluri de ciuperci: manatarci, champignons, bureti de roua, pastravi de copac, iutari, galbiori etc. Se poate prepara ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... inima codrului, prindeam cleni si pastravi cu mana sau cu ostia ... , pitoi, pitonci). Merg si cozacii, buretii de tot felul si chiar ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... ca aperitiv Peste la cuptor -8 pastravi eviscerati, bine spalati se presara ... minute la 170 grade Bureti murati -buretii spalati si taiati bucati ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Preancalziti cuptorul la 170 grade. Ungeti cu unt un vas termorezistent si presarati 1/3 din cascavalul ras. Dati deoparte. Fierbeti pastele fainoase conform indicatiilor de pe pachet si lasati la scurs. Taiati fideluta, cat mai fin, verzele curatate. Caliti in unt incins cepele, doar cat sa se inmoaie, apoi adaugati zaharul si lasati pe foc pana se caramelizeaza, amestecand continuu. Stingeti cu otet si lasati inca 1-2 min sa fiarba. Adaugati varza, omogenizati cu siropul si lasati-o la ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Fierbeti cartofii in apa cu sare sau numai la aburi, ii scurgeti si ii lasati sa se raceasca. Apoi ii dam pe razatoare. Adaugati oul, sare, 150 gr de faina pentru inceput si amestecati bine, framintati si mai adaugati faina (in functie de cartofii sau de faina folosita s-ar putea sa o folositi pe toata 250 gr sau mai putina, sau chiar mai multa.. trebuie sa obtineti un aluat care sa nu fie nici tare dar nici lipicios). Aluatul este cel de la galustile cu prune. Intindeti o foaie de cca 3 mm...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro