Cauta in 21.308 retete
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Condimentati pastravul cu un praf de sare si de piper, pe ... turnati sucul de lamaie peste pastrav. Lasati-l la marinat 5 minute. Cat ... cozile ciupercilor. Dupa ce s-a marinat pastravul 5 minute, puneti in wok jumatate ... parte. Dupa ce ati rumenit pastravul, scoateti-l intr-o tava si lasati ... turnati sosul si ciupercile peste pastravul din tava. Adaugati apoi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara cu patrunjel proaspat tocat. Pastravul se curata de solzi si ... lipi, este mai bine ca pastravul sa se infasoare in hartie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg ciuperci, ulei, otet dupa gust, sare, piper, patrunjel Mod de preparare: Ciupercile curatate si spalate se fierb foarte bine si se taie felii. Se amesteca incet cu uleiul, otetul, piperul, sarea si patrunjelul tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alegi si speli orezul, apoi il pui la fiert cu 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei. Din cand in cand amesteci pentru a nu se prinde de baza cratitei. Intr-un castron amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piperul dupa gust. Speli fileurile de peste, le tai in bucati de marime medie si le treci prin amestecul pregatit. Calesti bucatile de peste in uleiul ramas. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga ulei. Intre timp, cureti si speli ardeii. Ii tai in fasii, dupa care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean, 20 ... de preparare: Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de ... sa se reduca din taria otetului, se adauga la cei 3 l de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: Buretii se curata si se spala ... cu apa in care s-a adaugat otet sau zeama de lamiie (o lingurita). Buretii care sunt mai mari se ... si cind s-a topit se adauga buretii. Se potriveste focul, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. pastravi, ulei, lamiie, sare Mod de preparare: Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se scoate din hirtie. Mod de servire Se serveste cu lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust ... 7-8 ori, ca sa patrunda bine otetul. Se asaza ordonat si indesat ... . Se fierbe in clocot in otet de 9 grade, la care se ... adauga 50 gr. de sare. Otetul se toarna peste gogosari numai ... a diminua gustul de acrire al otetului se poate adauga miere. Dupa 8-10 zile otetul se fierbe din nou sau se inlocuieste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1-2 buc. ceapa, o legatura patrunjel, 2-3 linguri otet, 1/2 lingura faina, un ou, 2 linguri ... sunt bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150- 200 gr. pastravi, 2-3 felii morcov, 5 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarime. Mod de servire Se servesc cu untul si verdeata deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, slanina, otet, 1 buc. ceapa, 1 fir de cimbru, patrunjel ... . Se pun in tava 2-3 linguri otet, ceapa taiata felii, cimbru, patrunjel ... de carne si una de otet, amestecand cu lingura sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. prune bistritene, otet, apa, sare, zahar, scortisoara Mod de preparare ... nevoie. 1/3 din cantitate va fi otet, iar restul apa. Sare aprox ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. sfecla rosie, o ceasca otet, 3 cesti apa Mod de preparare: Se spala sfecla si se fierbe. Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. Se curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.
Reţetă de pe www.retete-bune.com