Cauta in 21.294 retete
... rosii. Adaugati in tava bulionul, otetul, uleiul si apa cat sa ... si intoarceti usor cu o spatula pastravii pe partea cealalta. Garnisiti-i din ... mai trebuie, sare, piper, condimente, otet si putina apa sau bulion ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se spala pastravii în 3-4 ape, se sterg cu un prosop absorbant de ... sare si piper, se adauga uleiul de masline si otetul balsamic. 4. Pastravii se trec prin malai si se prajesc în uleiul încins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa, 1,5 kg.apa, 0,300 gr. otet ... , 1 pachet "picant fix" Mod de preparare: Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de ... de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se ... pune un rand de bureti de fag fierti, se presara peste ... solzi, un strat de bureti de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o veti introduce la cuptor, adaugati otetul, piperul verde pisat, piperul negru ... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare, 3 linguri capere in otet, 1 lingura de otet, 2 linguri cu piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga in ea, dupa gust, otet, sare si piper, precum si ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ... , sare, piper, o lingura de unt, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... 20-25 minute. Sosul: Fierbeti otetul cu 3 linguri de apa si ... taie, adaugati o lingura de apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri, 1 si 1/2 pachete unt, sare, piper, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 10 min. in apa cu otet. Se pune intr-un vas ... , sare, verdeata tocata marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei, verdeata tocata, zeama de la 1/2 lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii se curata si se spala în multa apa rece. Se presara cu sare, piper si rozmarin si se lasa la rece cam 15 minute. Faina se amesteca cu malaiul. Pastravii se tavalesc în amestecul de faina, apoi se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Tava se pune în cuptorul încins la 250 °C, cam 20 de minute. Dupa 10 minute de întorc pe partea cealalta. Se servesc fierbinti, cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza ... in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful ... cateva lamele si in interiorul pastravilor, alaturi de cateva frunze de ... , apoi se pun cei doi pastravi. Pastravii se vor coace 20 ... razuit.In timpul in care pastravii se coc in cuptor, se ... piper si se tarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata si se spala pastravul. Se taie ceapa rondele si ... presara putina sare. Se pune pastravul in tava, se adauga restul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se stropeste fiecare strat cu otet balsamic. Se sareaza, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza ... in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful ... cateva lamele si in interiorul pastravilor, alaturi de cateva frunze de ... , apoi se pun cei doi pastravi. Pastravii se vor coace 20 ... razuit.In timpul in care pastravii se coc in cuptor, se ... piper si se tarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de saramura, apoi vom face pastravul la gratar. Zdrobim usturoiul intr ... folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca nu i-ai ... asteptarea) Dupa ce s-au facut pastravii, desfacem folia de aluminiu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro