Cauta in 21.294 retete
SE aleg cartofi mai mici care se fierb in apa sarata.Cand au fiert se curata de coaja si se trec prin ulei.Se potriveste gustul de sare ,se adauga si putin pier si se amesteca cu mararul tocat marunt.Se servesc cu ceapa verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pireu de cartofi, cu diferite soteuri de legume saucartofi natur ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va usca. Daca faceti cartofi natur incercati reteta asta, se topesc ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
CONCURS INCHEIAT! Bunatati din Natura e marca inregistrata ce aduce pe piata ... sta inchis un colt de natura, odata deschis veti simti adierea ... fructelor bine coapte. Astazi, Bunatati din Natura aduce putin din miracolul naturii si-l ofera in dar unui cititor norocos. Ce trebuie sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mod se poate prepara cotlet natur, fara sa fie dat prin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... serveste pestele alaturi de cartofii nature, stropit cu sos de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am ales sa fac acest burek sarat, umplut cu carne si cu branza sarata, "Burek sa mesom" si "Burek sa sirom" pe ... . N-o fi el cel mai aratos burek, insa a fost tare gustos. Ingredientele ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500-600 gr. cartofi, 50 gr. unt, 1 lingura marar tocat, 2 linguri zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se aseaza intr-un vas, se adauga untul si se presara cu piper negru. Mod de servire Cind se servesc, se stropesc cu zeama de lamiie si se presara cu marar tocat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O reteta simpla si delicioasa cu multa multa branza. 1 pachet foi de placinta 500 g branza vaci 400 g branza burduf (sau telemea) 5 oua 300 g iaurt 1 lingurita bicarbonat Deaspura: 100 ml lapte 1 ou 150 g smantana Branza de vaci alaturi de branza de burduf se pun in bolul unei mixer si se mixeaza. Cand a devenit o pasta fina se adauga iaurtul, ouale si lingurita de bicarbonat. Se mai adauga putina sare daca credeti ca e nevoie. Se ia o tava de cuptor si se unge cu putin ulei. Se iau 3 foi de...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Zilele trecute m-am cadorisit cu inca o carte de bucate (a girl's gotta do what a girl's gotta do). Se numeste ''Cuisine mediterraneenne'', are dimensiunea unei enciclopedii, cu alte cuvinte, daca incerc o reteta pe zi vreme de un an, tot n-o dovedesc. Ce bine! :) Reteta de azi e f rapida si foarte savuroasa (ma rog, pt mine tot ce este cu foietaj e delicios) Ingrediente (pt 4 persoane): - 250g foietaj+ 1 ou pt uns + seminte de susan negru pt decor - 1 piept de pui dezosat taiat fasii de 5mm...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Mod de preparare: Foaia de foietaj se taie pe jumatate si prima jumatate se mai intinde putin cat sa acopere o tava de tarta. Se imbraca o tava de tarta unsa cu ulei cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie, apoi se pune in tava acoperindu-se cu cea dea doua bucata de foietaj intinsa cat sa acopere tava de tarta. Deasupra se inteapa in cateva locuri cu o furculita apoi se introduce in cuptorul incins cca 30-40 de minute pana se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Minunata aceasta garnitura sau chiar fel principal, este gustos si consistent Cartofi albi Telemea Patrunjel Marar Unt Sare Curatam, spalam si taiem cartofii cubulete mici. Ii asezam intr-o craticioara nu ft mare si punem apa cat sa-i acopere de doua degete. Punem sare si lasam la fiert. Cand sunt gata ii scurgem de apa dar nu de tot, veti vedea ca acel sos gros format de la amidon va lega si va da gust bun cartofilor. Ii punem in farfurie, radem branza cat sunt fierbinti, punem verdeata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg andive, zeama de la o lamiie, patru linguri de ulei, o lingura de sare Mod de preparare: Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine. Se pun la fiert in alta apa clocotita, in care s-a adaugat sarea, zeama de lamiie si uleiul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 de minute. Se varsa in strecuratoare, se scurg bine. Mod de servire Se servesc ca garnitura la friptura.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 -600 gr. cartofi, 50 gr. unt, o lingura marar tocat, 2 linguri zeama de lamiie, sare, pipe Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se asaza intr-un vas, se adauga untul si se presara cu piper negru. Mod de servire Cind se servesc, se stropesc cu zeama de lamiie si se presara cu marar tocat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servesc cu ciupercile si cartofii natur fierbinti, presarate cu verdeata proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa se prajeasca complet o parte si apoi se intoarce, prajind complet si a doua parte, fara sa se mai revina. Mod de servire Se serveste imediat cu putin unt pe deasupra fiecarei bucati si patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, o lingura faina, 2 linguri ulei, sare Mod de preparare: Ficatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Mod de servire Se servesc dupa ce se sareaza
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un piept de pui sau rasol de vita cu os si maduva O reteta simpla, gustoasa si sanatoasa o legatura de patrunjel verde 1 telina cu frunze 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1/2 kg cartofi 1 ceapa sare, piper boabe foi de dafin crengute de cimbru ulei de masline vreo 50-70 gr unt Cartofii se taie cubulete potrivite. Punem la fiert intr-o oala mare cu apa rece si putina sare carnea impreuna cu legumele, frunzele de telina, putin patrunjel tocat si ce condimente mai doriti. Spumam ori de cate...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com