Cauta in 49.758 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci. Mod de preparare ... pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri ... farimiteaza ca aluaturile in foi. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , chimen, ceapa Mod de preparare Brinza se freaca bine cu dosul ... , ridichi rosii de luna. In brinza preparata cu smintina se pot ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Pentru umplutura: 200 grame de brinza, 1 ou, 1 lingura de smintina, 1 lingurita ... pune deasupra cite o lingurita de brinza, se aduc colturile la mijloc ... cuptor la foc bun. Umplutura: brinza de vaci data prin sira ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de ... sau patrunjel tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras. Mod ... peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... mina, aluatul fiind mai virtos. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Un pachet brinza grasa de vaci de 200 grame, 2 linguri smintina, un virf cutit boia, un virf cutit sare, 2 catei de usturoi. Mod de preparare Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina. Se toarna compozitia intr-un bol si se orneaza cu boia si o frunza de patrunjel.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... 1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt ... . Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingredienta brinza de burduf sau cas proaspat (300 g), unt (100 g), boia ... cutit), sare. Mod de preparare Brinza sau casul se dau prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pregatesc rulouri umplute cu fructe, brinza de vaci, carne, etc.Aluatul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... crud, 2 linguri unt, 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar ... , adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Ingrediente 1/2 franzela, 1 ou, 200g brinza de oaie, 1/2 l lapte, 2 linguri unt Mod ... se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente 300-350 g brinza de vaci, un ou, 50 g gris, 50 ... pudra, vanilie. Mod de preparare Brinza se marunteste bine cu dosul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/4 macaroane, 50-80 g unt, 200 g brinza. Mod de preparare Intr-un vas de cca 2 l se pune grasime, se lasa sa se incalzeasca putin, apoi se adauga macaroanele, dupa ce au stat 20-30 min in apa in care a fiert si apoiau fost limpezite si bine scurse. Se amesteca cu brinza.Se dau la cuptor cu 10 min inainte de servire, ca sa se infierbinte si se servesc ca fel intai.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... : 6 oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri brinza rasa, 1 lingura smintina, sare, piper ... , puse pe rind. Se adauga brinza rasa, lingura de smintina, sare ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 250 ml smintina sau lapte, 250 g brinza de vaci si 100 ... telemea nedesarata, sau 250 g brinza telemea desarata putin, 100 g unt, 50g ... se lasa sa se raceasca.Se adauga brinza rasa, untul moale, brinza de vaci bine maruntita, in prealabil, cu furculita, smintina, galbenusurile ... budinca cu sos alb si brinza si se serveste la fel ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 350-400 g brinza de vaci, 2 oua de marime mijlocie, 100 ... pudra, vanilie. Mod de preparare Brinza de vaci se marunteste bine ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... mica, 80-100 g parizer,50 g brinza telemea sau cascaval ras. Mod ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 250 g brinza de vaci proaspata, 250 g fructe proaspete sau congelate, 100-150 g zahar, 200 ml frisca pentru ornat. Mod de preparare Brinza de vaci impreuna cu fructele si zaharul se freaca cu dosul furculitei, pina cind se omogenizeaza, apoi compozitia se pune in cupe de sticla si se lasa la rece 2-3 ore.Dupa ce s-a racit, se modeleaza deasupra fiecarei portii cite o rozeta cu frisca.Se serveste rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro