Cauta in 105.630 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci. Mod de preparare ... pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri ... farimiteaza ca aluaturile in foi. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , chimen, ceapa Mod de preparare Brinza se freaca bine cu dosul ... , ridichi rosii de luna. In brinza preparata cu smintina se pot ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Pentru umplutura: 200 grame de brinza, 1 ou, 1 lingura de smintina, 1 lingurita ... pune deasupra cite o lingurita de brinza, se aduc colturile la mijloc ... cuptor la foc bun. Umplutura: brinza de vaci data prin sira ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de ... sau patrunjel tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras. Mod ... peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... mina, aluatul fiind mai virtos. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Un pachet brinza grasa de vaci de 200 grame, 2 linguri smintina, un virf cutit boia, un virf cutit sare, 2 catei de usturoi. Mod de preparare Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina. Se toarna compozitia intr-un bol si se orneaza cu boia si o frunza de patrunjel.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... 1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt ... . Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingredienta brinza de burduf sau cas proaspat (300 g), unt (100 g), boia ... cutit), sare. Mod de preparare Brinza sau casul se dau prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pregatesc rulouri umplute cu fructe, brinza de vaci, carne, etc.Aluatul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Intre timp preparam crema de brinza la care adaugam si stafidele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... timp se prepara implutura din brinza de vaci si oua, sare ... se maninca coltunasi facuti cu brinza sarata, altii le prefera cu brinza dulce. Se imparte aluatul in 2 parti si se intinde cu ... cu lingurita mica implutura de brinza si se lipeste cu mare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... crud, 2 linguri unt, 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar ... , adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de Preparare: Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna intr-o forma unsa si se da la cuptor la foc mare. Se lasa pina are o culoare aurie. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga. Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunculita cu oul , brinza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare. Pofta mare !
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu zaharul, budinca de vanilie, brinza scursa de zeama si continutul bastonasului de vanilie. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. se coace o ora la 180 de grade. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... 250 gr. margarina, 250 gr. brinza de vaci, 250 gr. faina ... . Preparare Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Pasta De Brinza De Vaci Ingrediente 500 g brinza de vaci, 2 oua, 50g ceapa, 20 g sare, 50 g unt, 60 g marar Preparare Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pina se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat. Servire Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), fie cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro