Cauta in 79.049 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci. Mod de preparare ... pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri ... farimiteaza ca aluaturile in foi. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , chimen, ceapa Mod de preparare Brinza se freaca bine cu dosul ... , ridichi rosii de luna. In brinza preparata cu smintina se pot ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Pentru umplutura: 200 grame de brinza, 1 ou, 1 lingura de smintina, 1 lingurita ... pune deasupra cite o lingurita de brinza, se aduc colturile la mijloc ... cuptor la foc bun. Umplutura: brinza de vaci data prin sira ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de ... sau patrunjel tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras. Mod ... peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... mina, aluatul fiind mai virtos. Brinza de vaci se freaca bine ... ; aluatul va fi mai virtos. Brinza de vaci va actiona ca ... el). Pentru toate aluaturile cu brinza de vaci, iaurt sau smintina ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Un pachet brinza grasa de vaci de 200 grame, 2 linguri smintina, un virf cutit boia, un virf cutit sare, 2 catei de usturoi. Mod de preparare Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina. Se toarna compozitia intr-un bol si se orneaza cu boia si o frunza de patrunjel.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... 1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt ... . Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingredienta brinza de burduf sau cas proaspat (300 g), unt (100 g), boia ... cutit), sare. Mod de preparare Brinza sau casul se dau prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pregatesc rulouri umplute cu fructe, brinza de vaci, carne, etc.Aluatul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... crud, 2 linguri unt, 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar ... , adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de Preparare: Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna intr-o forma unsa si se da la cuptor la foc mare. Se lasa pina are o culoare aurie. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu zaharul, budinca de vanilie, brinza scursa de zeama si continutul bastonasului de vanilie. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. se coace o ora la 180 de grade. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... 250 gr. margarina, 250 gr. brinza de vaci, 250 gr. faina ... . Preparare Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Pasta De Brinza De Vaci Ingrediente 500 g brinza de vaci, 2 oua, 50g ceapa, 20 g sare, 50 g unt, 60 g marar Preparare Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pina se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat. Servire Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), fie cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Ingrediente 1/2 franzela, 1 ou, 200g brinza de oaie, 1/2 l lapte, 2 linguri unt Mod ... se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 250 gr. unt, 250 gr. brinza de vaca, 3 linguri zahar pudra ... lamiie si galbenusurile. Se adauga brinza bine stoarsa de zer si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Brinza De Oaie Cu Chimen Ingrediente 300 gr. brinza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Preparare Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecind bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mamaliga Cu Brinza Si Smintina Ingrediente 1 cana malai, 2 cani apa, o lingurita sare, brinza de vaci, smintina Preparare Intr-o oala se pun apa si sarea si se presara malaiul imediat. Se amesteca repede continuu, in timp ce apa si malaiul fierb pe foc mic, pina ce apa se incorporeaza si mamaliga se ingroasa si nu se mai lipeste de peretii oalei. Se amesteca mamaliga impreuna cu brinza cu smintina Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro