Cauta in 21.294 retete
... grame de carne tocata de porc 500 grame de carne tocata ... : 1 lingura cu untura 1 litru de bors (sau cat sa acopere sarmalele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa gateasca nici carne de porc, nici sa aduca la masa ... mereu o supa, o ciorba sau un bors. Bunica respecta zilele de post ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper, ardeiul gras taiat fideluta, borsul si untura sau uleiul. Se ... , 2 linguri cu ulei sau untura, 2-3 lingurite de bors concentrat sau 1/2 litru bors, 2 cepe. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ... patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se poate face si cu bors. - 1/4 kg carne de vaca, 1/4 kg carne de porc, 1,5 l zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 g carne (preferabil de porc), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel ... , 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se ... , se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina ... , morcov, zeama de varza sau bors, smantana, leustean Mod de preparare ... apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele ... pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pina sunt fierte. Se adauga borsul, se drege ciorba cu un ... de sare si acreala. - 1/2 kg carne amestec (porc si vita), 3/4 litri bors, 1 pahar smintina, 3 cepe de marime mijlocie, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne de vaca sau de porc mai grasa, morcov, patrunjel, telina ... -12 pastai de fasole verde, bors sau alta substanta acra, frunze ... de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert ... inmoaie cartofii, apoi se adauga borsul, completind lichidul, ca ciorba sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o lingura de otet sau cu bors de putina, dar in esenta ... : 1 ciolan afumat sau coasta de porc afumata (nu spoite cu bait ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ... fragezeste, dupa care se adauga borsul si leusteanul. Se poate servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... moment, se adauga, dupa gust, borsul acru taranesc. Se mai fierbe ... ca sa se implineasca aroma borsului. La dorinta, se poate servi ... si patrunjel si marar. Acest bors va avea un gust deosebit ... deschis, ca la tara. - 400 g carne de porc sau costita de porc, 1 ceapa medie, 1 morcov mediu, 1 sfecla rosie medie sau mare, 1 varza mica, 4-5 cartofi, 100-150 ml bors acru taranesc...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ne trebuie: - 600g fleica de porc (e mai grasa si are un ... patrunjel - un plic mare de bors cu smantana - 4 litri de apa ... si vegeta fierbem carnea de porc taiata fidelute. Cand carnea e aproape ... si cartofii sunt fierti, adaugam borsul, leusteanul si patrunjelul. Lasam ciorba ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... oase de porc neafumate (cu carne sa fie, ca daca-s goale ... o lingura plina de tarhon acru bors, sare, alte condimente - carnea se ... gust, adaugam tarhonul tocat marunt, borsul si mai lasam sa fiarba ... un adaos de sare sau bors/otet * se serveste dupa bunul ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
De porc e situatia, Deci frageda si delicioasa Fleica preparata-asa E cel mai bun mezel facut in casa. INGREDIENTE 2 kg fleica de porc 500 ml bors (zeama de varza) cateva boabe de piper negru 2 foi de dafin sare 3-4 catei de usturoi boia dulce PLAN DE LUCRU fleica de porc portionam fleica in [&] Post-ul FLEICA DE PORC (MEZEL FACUT IN CASA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... sare de lamâie sau bors. Înainte de a opri focul, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare. Când apa da în clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati în cubulete si perisoarele. Înainte sa le pui în ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smântâna amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga în ciorba mararul taiat marunt si acopera oala cu un capac timp de 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele ... pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai ... sau cu smintina. - Oase porc, carne tocata porc si vita, ou ... , morcov, zeama de varza sau bors, smintina, leustean. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro