Cauta in 124.091 retete
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se adauga bulionul de rosii, borsul fiert separat (optional), sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, ½ litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Bame Cu Carne De Vita Ingrediente 300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Preparare Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sint aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata. Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... de stevie, 2 legaturi de leusten, bors sau suc de rosii, dupa ... , tocate fin, si, dupa preferinta, borsul sau sucul de rosii. Se ... pregati si cu carne de pasare sau de vita. Servire Se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Bamele spalate, cu codita taiata, se oparesc cu bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta înabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba în continuare la foc mic împreuna cu margarina. Când sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata. - 1 kg carne de vita sau de pasare, 800 g bame, 100 g margarina, 10 rosii, 1 litru bors, 3 cepe, verdeata.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre sfirsit sev pune sucul de rosii sau borsul. Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita . Mod de servire Se poate servi cu smintina si ou fiert. - 1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 3-5 cartofi, 3-4 linguri orez, 2 legaturi de stevie, 2 legaturi leustean,...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Mod de preparare: Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... leustean, 1 lega-tura de patrunjel. Bors parfumat si adevarat (aveti grije ... gustoasa fiertura a moldovenilor,zama sau borsul de gaina este o ambrozie furata ... oase,asa ca se scoate pasarea,se taie bucati,se pune ... ,urmeaza desavarsirea acestei opere baroce. Borsul dat in 1-2 clocote mai-nainte ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... mai usor. Adaugam carnea de pasare (oparita in prealabil, pentru a evita ... in aceasta , apoi se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei gras ... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust. Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Bame Si Bors Ingrediente 500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei ... ml de vin alb, A? l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... carne de pasare s-au de porc 500~700 gr se fierbe ... se adauga la sfarsit in bors pentru 2 minute sa fiarba ,apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Bors De Maruntaie De Pasare Ingrediente A? kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 1 cescuta de orez, A? litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Preparare Se ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro