Cauta in 49.758 retete
... . Se adauga bulionul de rosii, borsul fiert separat (optional), sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei gras ... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust. Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 3-5 cartofi, 3-4 linguri orez, 2 legaturi de stevie, 2 legaturi leustean, bors sau suc de rosii Mod de preparare: Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre sfirsit sev pune sucul de rosii sau borsul. Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita . Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sunt toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Mod de preparare: Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... leustean, 1 lega-tura de patrunjel. Bors parfumat si adevarat (aveti grije ... gustoasa fiertura a moldovenilor,zama sau borsul de gaina este o ambrozie furata ... oase,asa ca se scoate pasarea,se taie bucati,se pune ... ,urmeaza desavarsirea acestei opere baroce. Borsul dat in 1-2 clocote mai-nainte ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... la zacusca. - 500 g carne de pasare, 100 g ceapa, 1 buc. ardei gras ... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ca mai toate pasarile mari si tari, curcanul  mai exact carnea ... la adaosuri obligatorii am nota borsul de tarate, cel care da gust si sens carnii de pasare si legumelor ce o insotesc. Portii ... 1 sfert de telina 2 cepe 1 litru bors 3 rosii 4 linguri verdeata (telina, leustean ... rece cu sare, carnea de pasare cu 1 ceapa curatata, dar netocata ... pana se patrund legumele. Adaugati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Borsul de gaina, facut cum se cuvine (a se citi moldoveneste), face ... legume, dreasa cu verdeata si bors si servita cu taietei, va ... frunze de patrunjel 1,5 litri de bors 200 grame de taietei uscati sare piper Preparare: Curatati bine pasarea de resturile de pene. Daca ... cu os. Puneti carnea de pasare la fiert, in 10 litri ... in oala de ciorba. Incalziti borsul si adaugati-l in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sint aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata. - 300 g carne de vaca sau pasare, 250 g bame, 30 g margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe foc domol. Dupa ce pasarea a fiert 50-60 minute, se ... sare si se acreste cu borsul fiert separat si curatat de spuma. La servire, bucatile de pasare se pun intr-un castron, peste ele se toarna borsul si taiteii si se presara ... patrunjel taiat marunt si 1 l de bors acru. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... consistenta smantanii completate de aroma borsului si a verdeturilor proaspete. O poveste asezata despre mancarea de sarbatoare a romanului  bors de curcan cu smantana si ... . Vezi aici si reteta de: Bors de gaina la ceaun. Reteta: Bors de curcan cu smantana si verdeata Ingrediente: 1,5-1,8 kilograme carne de ... 3 linguri de ulei 2 litri de bors 2 cepe mari 2 foi de dafin ... cand zarzavaturile...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pui la fiert intr-un litru de apa zarzavaturile si ceapa tocata marunt. Intre timp dezosezi carnea de pui, o dai prin masina de tocat si amesteci cu albusurile, verdeata tocata fin si putina ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
2 l apa, 1 l bors, 1 pasare cam de 1 kg, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Se face la fel ca ciorba de miel.
Reţetă de pe www.reteteonline.com