Cauta in 140.488 retete
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se adauga bulionul de rosii, borsul fiert separat (optional), sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de tarhon cu carne de pasare sau vita Ingrediente Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa mijlocie, 20 ... sau iaurt, 2 linguri de ulei, bors, zeama sau sare de lamaie ... dupa gust. Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Bame Cu Carne De Vita Ingrediente 300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Preparare Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sint aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata. Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , 2 legaturi de stevie, 2 legaturi leustean, bors sau suc de rosii Retete ... pune sucul de rosii sau borsul. Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Bamele spalate, cu codita taiata, se oparesc cu bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta înabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba în continuare la foc mic împreuna cu margarina. Când sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata. - 1 kg carne de vita sau de pasare, 800 g bame, 100 g margarina, 10 rosii, 1 litru bors, 3 cepe, verdeata.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamaie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sunt toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors, sare de lamiie, sau otet ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ... sint toate fierte, se adauga borsul sau alta acreala, dupa gust ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Mod de preparare: Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... leustean, 1 lega-tura de patrunjel. Bors parfumat si adevarat (aveti grije ... gustoasa fiertura a moldovenilor,zama sau borsul de gaina este o ambrozie furata ... oase,asa ca se scoate pasarea,se taie bucati,se pune ... ,urmeaza desavarsirea acestei opere baroce. Borsul dat in 1-2 clocote mai-nainte ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... mai usor. Adaugam carnea de pasare (oparita in prealabil, pentru a evita ... in aceasta , apoi se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei gras ... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel taiat marunt si 1 l de bors acru. Gaina curatata, spalata, se ... pe foc domol. Dupa ce pasarea a fiert 50-60 minute, se ... sare si se acreste cu borsul fiert separat si curatat de spuma. La servire, bucatile de pasare se pun antr-un castron, peste ele se toarna borsul si taiteii si se presara ...
Reţetă de pe gospodin.ro
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust. Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Bame Si Bors Ingrediente 500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei ... ml de vin alb, A? l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... dupa gust.Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe gospodin.ro