Cauta in 21.294 retete
... . Ingrediente si cantitati: Pentru umplutura: 500 grame de carne tocata de porc 500 grame de carne tocata de vaca 4 linguri cu orez 2 cepe ... : 1 lingura cu untura 1 litru de bors (sau cat sa acopere sarmalele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faptul ca bunica nu se ferea sa gateasca nici carne de porc, nici sa aduca la masa ceva prajit in ulei ... mereu o supa, o ciorba sau un bors. Bunica respecta zilele de post ... doar cinci zile pe saptamana carne. Bunica facea dulciuri doar in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se taie bucati, se pune sa se prajeasca ... se pune in tigaia cu carne. Se adauga rosiile curatate de ... piper, ardeiul gras taiat fideluta, borsul si untura sau uleiul. Se ... cuptor, pina scade. - 1 kg de carne, o varza, 500 g rosii, sare, piper ... , 2 linguri cu ulei sau untura, 2-3 lingurite de bors concentrat sau 1/2 litru bors, 2 cepe. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel ... da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se ... patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se ... verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors. - 1/4 kg carne de vaca, 1/4 kg carne de porc, 1,5 l zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 g carne (preferabil de porc), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel ... , 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert ... sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina, ardei ... , morcov, zeama de varza sau bors, smantana, leustean Mod de preparare ... apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete ... , se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare ... pune zeama de varza sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se prepara amestecul pentru perisoare: carnea tocata se amesteca cu 1 ceapa ... pina sunt fierte. Se adauga borsul, se drege ciorba cu un ... taiata marunt. Se potriveste de sare si acreala. - 1/2 kg carne amestec (porc si vita), 3/4 litri bors, 1 pahar smintina, 3 cepe de marime mijlocie, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne de vaca sau de porc mai grasa, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... -12 pastai de fasole verde, bors sau alta substanta acra, frunze ... de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert ... minute, se adauga mazarea. Cind carnea si zarzavatul sunt bine fierte ... inmoaie cartofii, apoi se adauga borsul, completind lichidul, ca ciorba sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o lingura de otet sau cu bors de putina, dar in esenta ... : 1 ciolan afumat sau coasta de porc afumata (nu spoite cu bait ... fasole, impreuna cu bucatile de carne. Adaugati verdeturi dupa gust. Lasati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ jumatate de ora ... dau o data în clocot, se adauga carnea pe jumatate fiarta, scursa de ... la foc mediu pâna când carnea se fragezeste, dupa care se adauga borsul si leusteanul. Se poate servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ce da un ... arunca apa si se spala carnea si se pune iar la ... se inlatura oasele apoi taiem carnea bucatele mai micute.Punem la fiert iar zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana ... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... ardei iuti.Reteta bunicii era sa fiarba carnea in apa cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proces se numeste unduire. Cind carnea e aproape gata, se adauga sfecla rosie unduita in cratita cu carnea ferbinda. Varza se taie felii ... moment, se adauga, dupa gust, borsul acru taranesc. Se mai fierbe ... ca sa se implineasca aroma borsului. La dorinta, se poate servi ... si patrunjel si marar. Acest bors va avea un gust deosebit ... deschis, ca la tara. - 400 g carne de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ne trebuie: - 600g fleica de porc (e mai grasa si are un ... patrunjel - un plic mare de bors cu smantana - 4 litri de apa ... aproximativ 4 litri de apa cu sare si vegeta fierbem carnea de porc taiata fidelute. Cand carnea e aproape fiarta (pe gustate) adaugam morcovii si ... si cartofii sunt fierti, adaugam borsul, leusteanul si patrunjelul. Lasam ciorba ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... oase de porc neafumate (cu carne sa fie, ca daca-s goale is dijaba :)))) 4-5 morcovi ... g smantana 2 oua o lingura plina de tarhon acru bors, sare, alte condimente - carnea se fierbe bine cu putina sare si ... zarzavaturile cu putina apa * cand carnea e fiarta, o mutam in alta oala ... gust, adaugam tarhonul tocat marunt, borsul si mai lasam sa fiarba ... un adaos de sare sau...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... sare de lamâie sau bors. Înainte de a opri focul, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare. Când apa da în clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati în cubulete si perisoarele. Înainte sa le pui în ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smântâna amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga în ciorba mararul taiat marunt si acopera oala cu un capac timp de 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete ... , se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare ... pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai ... sau cu smintina. - Oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina, ardei ... , morcov, zeama de varza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne tocata (porc, vita, grasime), miez de paine, sare, piper, ceapa, patrunjel ... foilor de varza proaspata cu bors. Sarmalele se fac numai cu ... foilor. Tocatura se face din carne de bou de la coada si carne de porc grasa. Se taie carnea in bucati mici si se trece o data ... fierb innabusit in zeama de carne, pana ce scade lichidul la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com