Cauta in 141.585 retete
Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala toate legumele se taie( sau se rad) si se pun la fiert in apa impreuna cu oasele afumate, dupa ce s-au fiert oasele si legumele, punem rosiile decojite si tocate, sarea si piperul, mai lasam 10 minute si punem taiteii, borsul, si la sfarsit punem leustean, si ouale batute, punem capacul si lasam asa 10 minute inainte de servire.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... telina proaspat spintecata 200g de afumatura de porc proaspat pierit o coada ... - hrinci mici, rosia - in jumate, afumatura - pai. Boiaua, piperul, tarhonul, prajul ... pisati. Iaca asa. Articole similare: Bors scazut Un gulyas demential Salata ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
... clocot. La final se adauga borsul cu leustean, ardeiul iute maruntit ...
Reţetă de pe superpicant.ro
Reteta culinara - Se curata guliile, ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si ardeii. Se taie in cubulete, mai putin ceapa, care se toaca marunt. Se pun toate la fiert in 3l apa. Afumatura se taie julienne si ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... otet 2-3 coaste afumate de porc bors acru patrunjel verde sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... isi pastreaza insinuant aroma de afumatura. Spre deosebire de suratele ei ... grame smantana 100 grame iaurt bors (sau zeama de lamaie sau ... zeama de lamaie, otet sau bors dupa gust. Intr-un castron ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 25 : Peste ele a pus si afumatura (sau ciolanul fiert) taiata marunt ... aer un iz dulceag de afumatura. Minutul 45 : Tot acolo a aruncat ... Ospat neconventional in vremea postului Bors ucrainean v2.0 Ciorba cu tarhon
Reţetă de pe povestigustoase.com
... ieri visa la o ciorba cu afumaturi, ca cea facuta odata in ... , in cautare de tarhon si afumaturi. Cautarile n-au durat mult, el ... ora cu toate cele necesare: Ingrediente: 0.4 kg afumatura de vita 0.1 kg afumatura de porc o lingura de tarhon maruntit un morcov mediu o ceapa ... sa fie gata, se pun afumaturile taiate pai. Cand orezul e fiert ... aveti pofta! Articole similare: Bors...
Reţetă de pe povestigustoase.com
... tocat, impreuna cu carnea si afumatura. Se adauga 1/2 cana de orez ... iasa prea sarate!), 1/2 cana de bors sau mai mult suc de ... dizolvat in putina apa sau bors daca vrem ca sarmalele sa ... mai acre. Eu nu pun bors decat la sarmale preparate din ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... intre straturi sorici , costita sau afumatura . Se acopera cu apa (si bors daca le vreti acre) si ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... 2-3 frunze de salvie 500 ml bors de casa patrunjel verde sare ... si, dupa 5 minute, acresti cu borsul fiert separat. Presari patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... si buna la gust, in special datorita afumaturii. - 500 g fasole 500 g afumatura 1 ceapa 1 morcov 1 albitura 1 ardei patrunjel leustean 3-4 rosii (bulion) bors Mod de preparare Ciorba de fasole cu afumatura 1 Fasolea se tine in apa ... in clocot 4 Apoi se adauga afumatura 5 Se lasa sa fiarba inca ... 6 Cand au fiert se pune borsul sau zeama de varza 7 Se ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua. Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul. Servim cu patrunjel tocat marunt. Pofta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se ... si ele. Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea si legumele se taie bucatele mici. Se pun la fiert pt inceput ceapa, morcovii, gogosarul, carnea, pe la jumatate se adauga cartofii, sucul de rosii, sarea. In final punem si borsul, ouale, verdeata si gata ciorba.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tocate marunt si morcovii.Punem afumatura ,calim 2 minute si acoperim cu ... si ei adaugam 2 linguri de bors, in ultimele 10 minute de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... da focul mic. Se adauga borsul. Laptele si smantana se amesteca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... timp,punem intr-o craticioara separat borsul sa se incalzeasca si sa ... sunt fierte bine,punem si borsul,lasam sa dea in cateva ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de ciorba iar la sfarsit borsul dat intr-un clocot, condimentele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro