Cauta in 21.294 retete
Tagliatelle sunt o varietate de paste, asemanatoare cu macaroanele. Le gasesti in supermarketuri. Ingrediente si cantitati: 500 de grame de tagliatelle 350 de grame de carne tocata de vita 200 de grame de morcovi 1 fir de telina 3 cepe 6 rosii 1 lingura cu pasta de tomate 3 linguri cu ulei de masline 400 ml de vin rosu sare piper 80 de grame de parmezan Mod de preparare: 1. Curata morcovii, cepele si spala firul de telina. Apoi toaca-le marunt. Incinge 2 linguri cu ulei intr-o cratita cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu carnaciori Tagliatelle cu sos bolognez Rosii umplute cu macaroane Orez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pachet "Primo" Manicotti (225 g), 750 gr. carne tocata (vita), o ceapa taiata marunt, 1 catel de usturoi pisat, 3/4 cana pesmet, 125 ml morcovi rasi (1/2 cana), 1/4 cana patrunjel, 2 oua, o cana parmezan, 1 lingurita busuioc, sare, piper si 680 ml sos de rosii Mod de preparare: Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata, ceapa si usturoiul, se amesteca pentru citeva minute, se da la o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. spaghete, 300 gr. carne tocata, o ceapa, 2 catei usturoi, 1 ardei gras, un morcov, 400 gr. bulion, vegeta, dafin, frunze de busuioc tocate, sare, piper, ulei de masline Mod de preparare: Spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 min. incet, sub capac. Se condimenteaza sosul si se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 gr carne de vita, 120 gr carne de porc, 120 gr carne de vitel, o ceapa taiata felii, un morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un praf de piper, 120 gr ciuperci, taiate, jumatate de cana smantana groasa, 2 bucati de ficat de pui taiat bucati Mod de preparare: Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecand. Se adauga apa si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un borcan sos de spaghete bolognese Mod de preparare: Macaroanele se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... soffritto). Ingrediente: ragu alla bolognese (specific orasului Bologna)  baza de legume ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... patrunjel, sau intr-un sos bologneze. Ingrediente ( da 200 grosii uscate ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , sare, piper. Cina: Spaghete "a la bolognese" cu soia Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si branza Reblochon) croque bolognese (cu sos Bolognese ) croque senor (cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ! Noua ne place mult lasagna Bolognese si chiar daca nu o facem ... 100 g cascaval parmesan Pentru sos Bolognese: 500 g carne toccata (porc/vita ... , piper Pentru inceput pregatim sosul Bolognese: Curatam ceapa si morcovul. Ceapa ... punem un strat de sos Bolognese iar deasupra presaram parmesan. Continuam ... peste ultima parte de sos Bolognese se adauga cascavalul ras. Dam ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... mancare cam "din ochi". Sosul Bolognese este o baza excelenta pentru multe ... lume, denumit si Ragu a la Bolognese. Va dau o reteta pentru 4 persoane ... sare, le serviti cu sos Bolognese si le dati si putin ... serveste de obicei ca sos Bolognese este facut asa cum vi ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... rapida a celebrei lasagna. Acelasi ragu bolognese (sos pe baza de carne ... retetei de lasagna. Reteta: Paste bolognese la cuptor Ingrediente 400 grame ... si serviti. Pastele cu sos bolognese la cuptor se servesc calde ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... .petitchef.ro/retete/felul-principal/spaghete-bolognese-fid-1501033#sBGF4ow9iJLrp24B.99 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute. Se adauga carnea si se caleste pana se albeste. Se adauga sare, piper,boia si se mai caleste putin. Se adauga rosiile maruntite, pasta de tomate, cimbru, busuioc, 7-8 cuisoare. Se fierbe 10-15 minute pana este carnea facuta si sosul se ingroasa putin. Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs un minut. Se amesteca cu sosul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna apoi vinul si fierbe pana si-a redus din volum cu aproximativ o treime. Reduce temperatura si adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g carna tocata de manzat, 400 g paste (de preferat penne), 1-2 cepe, 1 cutie rosii decojite si taiate, ulei pentru calit, sare si piper, patrunjel Mod de preparare: 1. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. 2. Se adauga carnea tocata si se mai calesc impreuna 20-25 min, la foc mic si amestecand mereu. 3. Se potriveste de sare si piper. 4. Se elibereaza tigaia, turnand compozitia intr-o craticioara. Continutul cutiei cu rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune aprox. 2-3 l de apa la fiert in care se adauga sare. Cand clocoteste se adauga spaghetele si se da focul mai mic. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei. Se adauga carnea tocata, usturoiul si rosiile in bulion. Se mai adauga apa, din cea in care au fiert pastele, sare dupa gust, piper, iar la sfarsit busuioc si oregano. Se lasa la fiert pana ce carnea este gata. Cand sunt gata spaghetele se scurg si se clatesc cu apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se pun 2 litri de apa într-o oala, cu sare si ulei de masline, se lasa sa clocoteasca 3-4 minute si se adauga spaghetele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn ca sa nu se lipeasca între ele si se lasa sa fiarba la foc mic, conform instructiunilor de pe pachet. 2. Dupa ce au fiert, se pun în apa rece, unde se lasa 10 minute, apoi se scot în sita si se lasa sa se scurga. 3. Separat, carnea tocata se caleste împreuna cu ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga vinul,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare si se adauga ceapa. Se prajeste usor timp de câteva minute, apoi se adauga morcovii, zucchini si ciupercile si se prajeste totul înca 5 minute. Se adauga usturoiul si se mai tine pe foc 1 minut. 2. Se adauga rosiile, sosul Worcestershire si 300ml apa clocotita, apoi se asezoneaza dupa gust. Se aduce la fierbere, se acopera cu un capac, si se lasa pe foc 15 minute. Între timp, se încinge o tigaie anti aderenta si se pune carnea tocata, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro