Cauta in 21.294 retete
Biftecul tartar ( beefsteak tartare , in originalul englez) este o mancare doar pentru adevaratii ei cunoscatori. Steak-ul tartar, friptura cruda in traducere aproximativa ... filiera belgiana  ca steak a lAmericaine , biftecului tartar are originea numelui totusi ... , caperele, ingredient definitoriu al sosului tartar, au ramas unul dintre atributele distincte in servirea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de 3 ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Se serveste garnisit cu felii de lamiie si frunze de patrunjel. - 1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 virf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 varf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita otet, sare Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com