Cauta in 78.382 retete
... Ingrediente Carne de berbec 600 g ceapa 150 g morcovi 100 g patrunjel 50 ... Mod de preparare Carnea de berbec se curata de pielite, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Berbec Cu Varza Acra Ingrediente Az kg carne de berbec, 1 varza acra, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare Preparare Se prajesc bucatile de carne in grasime. Se scot si in locul lor se pune varza acra taiata subtire. Se amesteca pina cind varza s-a ingalbenit bine. Se pune din nou carnea, putina boia de ardei, sare, un pahar cu apa si se acopera cratita. In momentul cind incepe sa fiarba se da pentru o ora la cuptor. Servire Se serveste fierbinte cu...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... cu carne de berbec Ingrediente Carne de berbec 500 g lamaie 50 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Pentru 500 g de carne de berbec se iau 600 g cartofi, 2 morcovi ... Mod de preparare: Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Carne de berbec (1/2 kg), morcov (2), cepe (1), telina (/12), pastirnac, cartofi ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... araba Ingrediente 3/4 kg carne de berbec, 2-3 cepe, 2 linguri de ulei, 1/2 kg ... 2 l apa clocotita si carnea de berbec.Se lasa sa fiarba la ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Timp de preparare: cea1 ore Timp de inmuiere: cea 1/2 ore Cca 750 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Ardeii chiles anehos se inmoaie aproximativ 30 de minute in apa calda si apoi se indeparteaza samburii. In acest timp ceapa se taie in patru si usturoiul se injumatateste. Rosiile se cresteaza si se oparesc cu apa fierbinte, se decojesc, se indeparteaza cotoarele si se taie in patru. Se face un pireu din chiles anehos impreuna cu ceapa, usturoiul, rosiile, ardeii chili uscati si 4-5...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de casa, gaina, carne de berbec sau de vitel si se ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de porc (125 g), carne de berbec (375 g), sare, oua (5), piine (75 ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Iti trebuie: 4 cotlete mari de berbecut sau 8 mai mici 200 ml ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 2 kg pulpa de berbec 50 g slanina 1 lingura de untura ... . Pregatesti asa: Alegi o pulpa de berbec (de obicei alegi carnea de berbec tanara care nu miroase) si cureti pulpa de pielite si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... trebuie: 2 kg cotlet nemacinat de berbecut 1 lingurita rozmarin nemacinat sare piper ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... kg piept de berbec, 100g costita afumata, 2-3 cepe, 50g unt, 1 catel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de berbec, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 telina, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 6 cotlete de berbecut 4 catei de usturoi 200 ml vin ... asa: Speli bine cotletele de berbecut. Intr-un vas amesteci cinci ... stinge focul. Servesti friptura de berbecut cu o garnitura de orez cu ... placere " Reteta Culinara : Friptura gustoasa de berbecut " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1 kg carne de berbec ( bucata intreaga ) 300 g fasole alba ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
500 gr. carne de berbec, 1 pahar de orez, 2 cepe, 1 lingura untura Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cind carnea este moale. Cind se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert, iar deasupra se asaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de berbec, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de patrunjel, 1 lingura pasta de bulion, zeama de varza, ardei iutem, sare Mod de preparare: Se taie carnea bucatele si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri apa cu sare. Se scoate spuma si se adauga zarzavaturile taiate ca fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga bulionul si dupa gust si putin ardei iute. Se acreste cu zeama de varza si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si ...
Reţetă de pe www.gospodine.net