Cauta in 21.294 retete
... se pregateste pestele proaspat; atat morunul, cat si somonul se dezoseaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta familie mai fac parte morunul si nisetrul,care de asemenea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileurile de morun si portionati-le. Ungeti-le cu ulei ... si rosii. - 1,2 kg file de morun, 3 linguri ulei, sare si piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... !!! Ingrediente: - 200-220 g. file de batog sau cod - 50 g. smantana groasa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... . - 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir de praz, 50 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste cca 180-200 g bucata (batog sau costras), 4 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga maslinele. - 1 kg peste (salau, morun, etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu hrean ras. - 1-2 pesti (crap, morun), 1 l bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pesti (crap, morun), 1 litru bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... absorbanta. Se aseaza feliile de batog si de somon pe un ... , piper, 4 linguri ulei. Pestele: 750 g batog sau alt peste afumat dezosat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mici cu icre proaspete de morun, licurini jupuiti, sardele muiate in ... cu iahnii, cu plachii, cu morun gatit in masline si foi ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... :P P.S. Reteta originala prevedea file de batog, asa ca daca aveti sansa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... în apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oase multe - salaul, somnul, calcanul, morunul etc. Se fierbe intreg sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv. - Peste dupa preferinta, sare, untura, aluat de clatite. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fel se pregateste zacusca de morun sau nisetru. - 1 kg salau, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro