Cauta in 21.294 retete
Intr-un bol punem fulgii de ovaz, stafidele si fructele goji. Adaugam margarina sau untul topit si mierea de albine. Amestecam bine compozitia. Asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Incingem cuptorul in prealabil si dam la cuptor pentru circa 10-15 minute. Lasam sa se raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe o tava si se taie batoanele cu un cutit 4. le pastrezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de vitamine si minerale, aceste batoane iti vor da un plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ca sa eviti batoanele dulci din comert poti sa ti le ... conservanti, coloranti si arome false. Batoanele cu cereale, diverse seminte si ... bune de adaugat in aceste batoane oferind un plus de nutrienti ... le poti folosi in aceste batoane sunt: nuci, migdale, nuca de ... Facebook. O poti gasi pe blogul ei . Batoane cu migdale si merisoare Batoane cu ciocolata Baton...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caramel trebuie lasat sa se raceasca, apoi poti sa tai batoanele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (la plic) - 140 g. glucoza lichida (energizant) sau miere - 175 g. zahar - 1 lingurita ... in spatele lui, se regasesc batoanele de martipan, cu care am ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com