Cauta in 21.308 retete
... cu lapte. Se serveste cu batoane de paine presarate cu susan ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din bucataria bunicii: cumpara doua batoane de vanilie. Sunt scumpe, dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. zahar, 200 gr. unt, 6 batoane(linguri pline) ciocolata rasa, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pudra, 160 gr. alune prajite, 2 batoane ciocolata rasa sau 2 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. cacao, 2 linguri cafea sau 3 batoane ciocolata, 5-6 linguri lapte, 2-3 linguri faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g zahar tos, 3 oua, 1/2 l lapte, 100 g alune, 2 batoane (sau o jumatate dintr-o bucata) ciocolata rasa Mod de preparare: Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la bain-marie, amestecand pana cind se ingroasa crema. Se ia de pe foc, se adauga alunele, ciocolata rasa si se amesteca pana cind se raceste. Se toarna in caseta si se da la frigider. Mod de servire Se serveste simplu sau cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute la foc potrivit. 9. Taie prajitura in batoane, cand este calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar ca desert, bananele sau batoanele din cereale integrale ii vor ... , branzeturi usoare si legume, fructe, batoane de cereale, ciocolatele, biscuiti integrali ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intinde si se fac 12 batoane lungi cat tava, care se ... se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intinde si se fac 12 batoane lungi cat tava, din care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... într-o tava cu forme pentru batoane si lasa la congelator o ora ... la abur si se trec batoanele prin ea. Se asaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ca sa eviti batoanele dulci din comert poti sa ti le ... conservanti, coloranti si arome false. Batoanele cu cereale, diverse seminte si ... bune de adaugat in aceste batoane oferind un plus de nutrienti ... le poti folosi in aceste batoane sunt: nuci, migdale, nuca de ... Facebook. O poti gasi pe blogul ei . Batoane cu migdale si merisoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foliei de copt, scoate prajiturica si taie batoanele 9. poti sa pastrezi batoanele in frigider intr-un recipient ermetic. Credit foto: www.bhg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zilnice, ideale pentru pachetel, pregatesc batoane cu cereale fara coacere - rapid ... cerealele, stafidele si goji. Tai batoanele in forma dorita si le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se zdrobeste usturoiul. Se taie batoanele in bucati de cate 5-6 cm ... servi, se dau la cuptor. - 6 batoane, 300 g ciuperci, 2-3 cartofi marisori, 5 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O gustare preferata de toti membri familiei. Ingrediente 1 cana unt la temperatura camerei 1/2 cana zahar brun 2 - 1/2 cani faina alba 2/3 cana caise uscate 4 oua 1-1/2 cani zahar brun 1/4 cana cacao pudra 1 lingurita extrect de vanilie 1 lingurita sare 2 cani nuci maruntite 250 g ciocolata neagra 3 linguri unt 1 lingura miere de albine 1 lingura rom jumatati de nuca Mod de preparare 1. incalzeste cuptorul in prealabil si pregateste tava 2. untul se mixeaza cu 1/2 cana de zahar brun si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol punem fulgii de ovaz, stafidele si fructele goji. Adaugam margarina sau untul topit si mierea de albine. Amestecam bine compozitia. Asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Incingem cuptorul in prealabil si dam la cuptor pentru circa 10-15 minute. Lasam sa se raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit.
Reţetă de pe retete.eva.ro