Cauta in 21.294 retete
... zona Bucovinei, preparatul se cheama "balmos"si este foarte gustos. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun cartofii la fiert, dupa ce i-ai taiat în cubulete. Mai apoi, taie salamul în felii subtiri si sfarâma brânza în bucatele mici. Bate cele doua oua într-un castron si adauga peste ele smântâna si verdeata. Continua sa le amesteci pâna când totul devine omogen. Cât timp dau cartofii în clocot, ai timp sa pui ciupercile la prajit într-o tigaie unsa cu doua lingurite de ulei. Dupa ce se rumenesc ciupercile, adauga-le în vasul cu oua si smântâna si amesteca. Acum pregateste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... luat cate ceva de-ale gurii in rucsac si hai la ... asa pana intram pe valea raului Targului . Si tot mergem, si ... sa campam undeva pe malul raului. Am gasit o poienita la vreo ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Aceste fotografii de vacanta, le-am facut in 2003. Vizita am facut-o dupa ora 8 seara, inainte inchiderii parcului. Daca ajungeti la Sibiu, puteti sa-l vizitati... merita. Acum o saptamana le-am pus pe blogul meu in franceza "Chocolat ou ciocolata"...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... denumit reteta asta De-ale gurii cu Miez de lapte pentru ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
750 gr. carne de pui, 200 ml ulei, 300 gr. ceapa, 1 kg. ciuperci, 300 gr. faina, 3 oua, verdeata, 1/2 lingurita boia de ardei dulce, 300 gr. smantana, 2 linguri pasta de rosii, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc potrivit. Se taie ciupercile, se calesc in ulei, se pun verdeata, tocata, boiaua de ardei, pasta de rosii dezlegata cu apa si se adauga la carne. Din faina ramasa, oua, sare si putina apa se framinta un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert smantana, se adauga sare, 100 g unt, malai si se amesteca bine. Se adauga apoi branza de oi framantata si se mai fierbe cateva minute, amestecandu-se tot timpul. La servit, pe fiecare portie se pune cate o bucata de unt si de cas dat pe razatoare. - 300 g malai, 1,2 kg smantana, 200 g unt, 300 g branza de oi, 200 g cas proaspat, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dar moi, se topeau in gura la reteta asta aluatul este ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... zone diferite din Romania: VALCEA, SIBIU, DEVA, IASI BUZAU, SLOBOZIA si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... -un aspect care iti lasa gura... cocktail! Cocktail cu sampanie si ... turnat zaharul. Inmoaie pe rand gura a 4 pahare de cocktail in apa ... nu dizolvi zaharul de pe gura paharelor. Orneaza cu zmeura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lauda mancarii, inaltat in cerul gurii. O cocheta care-si scalda trupu ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... . Carnea se topeste efectiv in gura, iar zaharul si mustarul ii ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... . Fragezi de se topesc in gura. Sotul meu este foarte incantat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... intrebe cu ochii stransi si gura uscata: "Inca nu e gata??" "Mai ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se lucreaza ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... pe care inca nu-l pricep. Gurile rele spun ca datorita asemanarii ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... :) N-am auzit de ea pana la sibiu, si nici de la Sibiu incolo ... iar intre putinele mancaruri care mi-au placut aici ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com