Cauta in 21.294 retete
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, 1/2 kg cartofi Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime ... cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 buc. rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper Mod de preparare: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se ia un but de porc sau jumatate de but, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg cotlete, 1-2 oua, faina, pesmet, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de ... legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cotletul nu-i cea mai grozava parte a porcului, nu-i nici cea mai suculenta ... putea face dintr-o portie de cotlet o masa grozava chiar si pentru ... . Am constatat ca daca insotesti cotletul cu alimente care au in ... -n suc propriu. Dupa ce s-a fript cotletul (bucatile nefiind mai groase de ... . Langa constructia asta am pus cotletul si rosiile. Gata. Timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 300 kg. carne de porc, 100 ml. ulei, 100 g. faina, 800 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt ... prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a gati medalionul din muschi de porc, mai sec si mai uscat ... restul bucatilor de carne de porc. Portii: 3 Timp de preparare: 80-90 de minute Ingrediente: 6 bucati de cotlete de porc (a cate 100-130 grame fiecare) 6 catei de usturoi 200 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com