Cauta in 138.439 retete
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; untura 0,200 kg sau ulei**) 0,200 kg ... kg; ardei gras 0,200 kg; bait*) 1 kg; patrunjel verde 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) se preia ... TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt....
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pt. 10 portii) : pulpa de mistret fara os 1,100 kg; untura ... 0,200 kg; lamai 0,200 kg; bait**) 1,500 kg; unt 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 85 g; sos 100 g. *) numai cand ... TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... si se portioneaza. Bucatile de carne se bat si se sareaza ... felii. Tehnica prepararii Bucatile de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; ceapa 0,700 kg; untura 0,150 kg sau ... 0,100 l; patrunjel verde 0,030 kg; bait**) 1 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 200 g. *) numai cand ... TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... tomate, rosii,...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Pentru bait pentru carne de vanat morcovii, ceapa, telina radacina se curata, se ... si se da in clocot. Bait(marinata) pentru vanat cu blana ... si zarzavatul vor sta peste carne . Aceasta se -ntoarce mereu in ... cu ulei amestecat cu rom. Carnea nu se spala doar se ... face urmatorul amestec :pentru 2 kg. carne 1 pahar vin alb, 1 pahar otzet ... , foi dafin sfaramat, sare ,piper....
Reţetă de pe www.culinar.ro
... Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un ... .Cand intra furculita bine in carne,pui lasi sa scada apa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro