Cauta in 139.660 retete
bors de iepure vanat Ingrediente Coastele, sira spinarii si tot ce nu se foloseste la friptura de la un iepure, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 lingura de ... pe forum ? Preparare Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Pentru bait pentru carne de vanat morcovii, ceapa, telina radacina se curata, se ... in 4 l de apa si se da in clocot. Bait(marinata) pentru vanat cu blana. Nici un vanat nu se consuma imediat ce a fost impuscat. IEPURE 1 ceasca de otet de vin ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Ingrediente: Carnea de vanat este bine sa-l tinem inainte de a-l gati in bait ... am pregatit eu pt. iepuras : Bait cald: 1 l vin rosu 1 lingurita rozmarin ... pt. gatirea iepurelui : carne de iepure 200 gr slanina afumata 1 ceapa ... . 1/2kg ) o mana de morcovi din bait taiati mai marunt 3 catei usturoi ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ... cand...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... il portionam il scufundam in bait pentru cel putin 24 de ... sa-l gatim ,il scoatem din bait si il stergem bine bine ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Vanatul, inainte de a fi gatit, are nevoie de putina pregatire. In ... - capul nu se foloseste Pune iepurele taiat in bucati intr-un ... si adauga toate ingredientele de bait. Acopera si lasa in frigider ... Incalzeste cuptorul la 190 C. Strecoara baitul si pastreaza zeama. Pune carnea ... 300 ml din zeama de bait si lasa la cuptor pana ... . Pastreaza restul de zeama de bait ca sa o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se toarna peste carnea de vanat. Baitul trebuie sa aiba un ... se mai pregateste o portie de bait, ori se intoarce carnea mereu ... ) Cantitatea de bait depinde de marimea vanatului. Vasul trebuie tinut la ... potrivita, temperatura scazuta impiedica marinarea vanatului. Timpul de marinare depinde de felul vanatului. Caprioara se tine 8 zile,...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... fragezire. In cazul in care vanatuI este tanar, se pune la ... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... . - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de Preparare: Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Prepararea baitului cald: Vinul se pune la incalzit ... . Carnea se tine in acest bait timp de 4-5 zile , timp in ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ... cand aceasta esta calita adaugam si carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... se toarna peste carnea de vanat. Baitul trebuie sa aiba un ... se mai pregateste o portie de bait, ori se intoarce carnea mereu ... marinare depinde de felul vanatului. Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si proaspat (atunci vanat si urmeaza ... se toarna peste carnea de vanat. Baitul trebuie sa...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro