Cauta in 73.321 retete
... si pieptul de la un iepure 2 morcovi 3 cepe rosii 200 g arpagic ... . Pregatesti asa: Se face un bait din apa si coniac. In ... in cand cateva linguri de bait in care a stat carnea in ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Bors De Iepure Vinat Ingrediente Coastele, sira spinarii si tot ce ... putina acru. Preparare Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... I Ingrediente Carne de iepure 600 g ulei 50 g morcovi 100 g ceapa 100 ... Mod de preparare Carnea de iepure, dupa ce a fost tinuta 24 ore intr-un bait, se taie bucati si se ... verdeata tocata marunt. Carnea de iepure de casa nu este necesar sa se tina in bait ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Rasol In Bors De Iepure Impanat Ingrediente 1 iepure, 300 g costita afumata ... rosu sec, sare, mujdei Preparare Iepurele, dupa ce a stat la fezandat ... jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Mod de preparare: Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpele dinapoi de la un iepure vin 1 l piper 2 g dafin 2 foi enibahar ... fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, dupa ce a fost scoasa din bait, se pune intr-un vas ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... . - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toarna peste carnea de vanat. Baitul trebuie sa aiba un gust ... se mai pregateste o portie de bait, ori se intoarce carnea mereu ... sa stea toata carnea in bait. Eu as opta pentru prepararea inca unei portii de bait) Cantitatea de bait depinde de marimea ... . Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si ... vase de lemn sau smaltuite....
Reţetă de pe www.gospodine.net
... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zearna care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu, 50 ml otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Iti trebuie: un iepure 1 capatana de usturoi 100 g slanina 100 g masline ... vin alb. Pregatesti asa: Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il ... ! (nu e obligatoriu). Asezi bucatile de iepure in tava in care ai ... de a-l pregati trebuie sa pui iepurele ( de casa, de camp ) de ... o zi pe alta intr-un bait pe care il faci din ... . Pentru ca are carne slaba iepurele trebuie impanat cu...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Prepararea baitului cald: Vinul se pune la incalzit ... . Carnea se tine in acest bait timp de 4-5 zile , timp in ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ... cand aceasta esta calita adaugam si carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mereu si sunt foarte buni 1 iepure de crescatorie 2 linguri otet de ... 3-4 cartofi slaninuta afumata Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem ... , putin si putin ulei , Punem iepurele intreg si 2 cani de apa ... lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Reteta: Mancarica rece de iepure Ingredientele retetei culinare: => carne de iepure => mirodenii pentru bait => 1,5 kg ceapa => 300 g masline => sare, piper Preparare ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... -l tinem inainte de a-l gati in bait timp de 4-5 zile ca sa ... am pregatit eu pt. iepuras : Bait cald: 1 l vin rosu 1 lingurita rozmarin ... pt. gatirea iepurelui : carne de iepure 200 gr slanina afumata 1 ceapa ... . 1/2kg ) o mana de morcovi din bait taiati mai marunt 3 catei usturoi ... 400 gr smantana Preparare: Prepararea baitului cald: Vinul se pune la ... zi carnea se intoarce in...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Bait cald : 1 l vin rosu 1 lingurita rozmarin macinat 1 lingurita maghiran 2 foi dafin ... . Carnea se tine in acest bait timp de 2-3 ceasuri ( de preferat ... prepararea iepurelui : Necesare : carne de iepure 200 gr slanina afumata 1 ceapa ... . 1/2kg ) o mana de morcovi din bait taiati mai marunt 3 catei usturoi ... si cand aceasta esta calita adaugam carnea de iepure scoasa din bait. Se...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... pt. 10 portii) : carne de iepure cu os 1,3 kg; ardei gras ... ; otet 9? l; 0,050 kg; sange de iepure 0,100 kg; piper macinat 0,002 ... clocotita si se indeparteaza apa. Iepurele se curata si se tine 12 ore la bait (circa 2 litri apa, otet, morcovi ... se taie marunt. Tehnica prepararii Iepurele se taie in 10 bucati ... pasta de tomate, sange de iepure, usturoi, apa fiarta si se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pt. 10 portii) : carne de iepure cu os 2 kg; morcovi 0,150 ... ; faina 0,050 kg; usturoi 0,025 kg; sange de iepure 0,100 kg; bait*) 1 kg; coniac 0,025 ... respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Baitul se prepara folosind reteta respectiva. Iepurele se tine in bait 12 ore. Ceapa ... taie cuburi. Faina se cerne. Tehnica prepararii Iepurele se scoate din...
Reţetă de pe www.retete-online.com