Cauta in 141.176 retete
... pus bucatile de carne de iepure, pana a doua zi, intr-un ... am pus toate ingredientele pentru bait. A doua zi se curata cartofii ... punga si se pune in tava. Iepurele se scoate de la bait si se aseaza bucatile in cealalta ... punem nimic din ingredientele din bait.Se pune peste bucatile de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... il portionam il scufundam in bait pentru cel putin 24 de ... sa-l gatim ,il scoatem din bait si il stergem bine bine ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si pieptul de la un iepure 2 morcovi 3 cepe rosii 200 g arpagic ... . Pregatesti asa: Se face un bait din apa si coniac. In ... in cand cateva linguri de bait in care a stat carnea in ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Bors De Iepure Vinat Ingrediente Coastele, sira spinarii si tot ce ... putina acru. Preparare Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... I Ingrediente Carne de iepure 600 g ulei 50 g morcovi 100 g ceapa 100 ... Mod de preparare Carnea de iepure, dupa ce a fost tinuta 24 ore intr-un bait, se taie bucati si se ... verdeata tocata marunt. Carnea de iepure de casa nu este necesar sa se tina in bait ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Rasol In Bors De Iepure Impanat Ingrediente 1 iepure, 300 g costita afumata ... rosu sec, sare, mujdei Preparare Iepurele, dupa ce a stat la fezandat ... jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... . - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Mod de preparare: Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne: de iepure 600 g ulei: 50 g morcovi: 100 g ceapa: 100 g patrunjel ... , Mod de preparare: Carnea de iepure, dupa ce a fost tinuta 24 ore intr-un bait, se taie bucati si se ... verdeata tocata marunt. Carnea de iepure de casa nu este necesar sa se tina in bait ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... pulpele dinapoi de la un iepure vin 1 l piper 2 g dafin 2 foi enibahar ... fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, dupa ce a fost scoasa din bait, se pune intr-un vas ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
bors de iepure vanat Ingrediente Coastele, sira spinarii si tot ce ... la friptura de la un iepure, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 lingura de ... pe forum ? Preparare Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Iti trebuie: un iepure 1 capatana de usturoi 100 g slanina 100 g masline ... vin alb. Pregatesti asa: Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il ... ! (nu e obligatoriu). Asezi bucatile de iepure in tava in care ai ... de a-l pregati trebuie sa pui iepurele ( de casa, de camp ) de ... o zi pe alta intr-un bait pe care il faci din ... . Pentru ca are carne slaba iepurele trebuie impanat cu...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... - capul nu se foloseste Pune iepurele taiat in bucati intr-un ... si adauga toate ingredientele de bait. Acopera si lasa in frigider ... Incalzeste cuptorul la 190 C. Strecoara baitul si pastreaza zeama. Pune carnea ... 300 ml din zeama de bait si lasa la cuptor pana ... . Pastreaza restul de zeama de bait ca sa o folosesti cand reincalzesti ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Prepararea baitului cald: Vinul se pune la incalzit ... . Carnea se tine in acest bait timp de 4-5 zile , timp in ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ... cand aceasta esta calita adaugam si carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... . Carnea se tine in acest bait timp de 4-5 zile , timp in ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ... cand aceasta esta calita adaugam si carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza ... Ardei Aromati in Ulei - Prepararea baitului cald: Vinul se pune la ... zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem slanina taiata ......
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el ... se tine cateva ore ia rece in acest bait. Se scoate iepurele, se impaneaza cu slanina afumata si usturoi, se ... pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pulpele de iepure cu bere este foarte delicios si merita incercat ... pentru mese festive. Pulpele de iepure se spala bine si se pun, pentru cateva ore intr-un bait (sau marinata, dupa unii ... acesta frecam bine pulpele de iepure pe toate partile, le crestam ... care le taiem in bucati potrivite. Scoatem pulpele de iepure din bait si le punem la calit, perpelit, semiprajit intr-o tigaie...
Reţetă de pe www.culinar.ro