Cauta in 109.938 retete
... . Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de porc, de aproximativ 1,5 kg, bine curatata ... mare si mai subtire de carne, asemenatoare unui snitel de dimensiuni ... amestecul recomandat. 3. Separat, prepara un bait din otetul balsamic, usturoiul strivit ... si cimbru. Amesteca bine, toarna baitul peste carne, ruleaza bucata de ... ore la rece. 4. Scoate carnea din bait,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... provocate de grasimea scursa din carnea aflata pe gratar); Un evantai ... fi sa prepare si baitul pentru carne, pentru ca un gratar ... inainte de a aprinde focul" . Carnea de porc trebuie lasata intr-un ... otetul balasamic este rosu). Baitul perfect pentru carnea de pui este ... piele de pui. Intoarce carnea de porc la fiecare 4...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia ... ,piper cu care se unge carnea si se lasa asa sa ... frigider circa 1 ora dupa care carnea se aseaza intr-o tava cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Spalam bine carnea,o uscam cu un servet,dupa care o taiem cuburi ... friptura).dupa ce am taiat carnea,o asezam intr-un vas,unde ... lamaie (zeama de lamaie fragezeste carnea).facem un mujdei de usturoi (clasic) si-l punem peste carne.acoperim vasul si-o lasam la macerar ... s-o tinem la macerat intr-un bait. Taiem ceapa,ardeiul si rosiile ... cu sare dupa gust.scoatem carnea de la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un ... .Cand intra furculita bine in carne,pui lasi sa scada apa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele ... sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa ... este cazul.Deasupra feliilor de carne asezam feliile de sunca afumara ... masline si cateva linguri din bait. Dam tava la cuptor si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... rand am pus rasolul de porc la fiert intr-o oala cu ... mai bine!!! Am incercat apoi carnea care trebuie sa fie bine ... degeaba si am facut un bait din boia de ardei, concentrat ... de ulei. Am luat apoi carnea la frectionat pana s-a inrosit bine ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la condimente si in contact cu carnea si va forma un bait mai consistent. Dupa ce a mai stat ... mediu sa se patrunda bine carnea. Este gata atunci cand este ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la marinat o noapte,intr-un bait facut din apa,boia de ... cam de un deget din baitul ramas de la marinare. se ... inca 15 min,apoi intoarcem carnea pe partea opusa,intepand-o pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Ingrediente: 1 ciolan afumat sau coasta de porc afumata (nu spoite cu bait de fum) 500 grame fasole uscata ... fasole, impreuna cu bucatile de carne. Adaugati verdeturi dupa gust. Lasati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente : 500 gr carne porc 2 linguri zahar 2 linguri miere albine 1 1/2 lingurita ... toate ingredientele pentru asa zisul bait in care vom tine carnita ... acest amestec adaugam carnita de porc taiata fasii subtiri. Amestecam bine ca fasiile de carne sa se impregneze cu acest bait , acoperim vasul si dam la ... acest aluat tavalim bucatile de carne apoi le prajim in...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... de lemn. Ingrediente Costite de Porc la Tigaie : 1 kg Costite de ... 100 ml ulei Ingrediente Bait Costite de Porc la Tigaie : 4 linguri ... costitele si amestecam ingredientele pentru bait intr-un vas. Dupa ce ... amestecat toate ingredientele necesare pentru bait ungem bucatile de costite din ... si restul de bait ramas il turnam deasupra carnii. Acoperim vasul cu...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Ingrediente: 8 felii de cotlet de porc, 8 oua fierte, 16 felii kaizer ... zdrobiti, 500 ml supa de carne sau legume, Preparare: Feliile de ... a doua zi.In acest timp carnea se fragezeste. A doua zi fierbem ... si le curatam.Scoatem din baitul de bere cate o felie de ... ou fiert. Tragem capetele de carne peste oul fiert si il ... fel cu toate feliile de carne. Cotletele astfel umplute...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg ... kg; ardei gras 0,200 kg; bait*) 1 kg; patrunjel verde 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) se preia ... nu exista untura. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in untura sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg ... 0,100 l; patrunjel verde 0,030 kg; bait**) 1 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 200 g. *) numai cand ... preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 0,200 kg; lamai 0,200 kg; bait**) 1,500 kg; unt 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 85 g; sos 100 g. *) numai cand ... preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... si se portioneaza. Bucatile de carne se bat si se sareaza ... felii. Tehnica prepararii Bucatile de carne se trec prin faina, se ... apa (100 ml)....
Reţetă de pe www.retete-online.com
... se pun deoparte. Pieptul de porc se portioneaza in cuburi potrivite ... folosit depinde de cantitatile de carne si restul ingredientelor) punem sare ... si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne, slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele (daca ... de slanina, ardei, ceapa, carne de porc, iar slanina. . ....
Reţetă de pe www.gospodine.net
... de Preparare: In primul rand preparam baitul in care vom lasa carnea la rece pentru cel putin 12 ... sa fie lasat in acest bait ). Ceapa o taiem rondele subtiri. Intr ... si la urma adaugam si carnea taiata cuburi de 3x3cm. Acoperim ... 12 ore. A doua zi scoatem carnea de la rece si incepem ... anume langa fiecare bucati de carne trebuie sa fie neaparat o bucati ... afumata. Eu am...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... prima faza pregatim baitul in care vom tine carnea macar 1 ora ... carne nu prea groase dar nici prea subtiri in acest bait. Acoperim vasul bine si il ... ce am tinut destul carnea in bait, trecem la preparare. Incalzim ... si bucatile de carne scoase direct din bait le prajim pe ... uleiul in care am prajit carnea calim ceapa...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... Se spala carnea,apoi se zvanteaza intr-un prosop uscat si se pune intr-un bait facut din apa,mujdei de usturoi,condimente ptr. carne de porc si zeama de la ... gura in jos,turnand din baitul care ne-a ramas,cca.300-400ml.Apoi asezam carnea in vas,punand peste felii ... cu staniol (partea lucioasa inspre carne) si o dam la 180 de ... aseaza in farfurii,alaturi de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro