Cauta in 21.294 retete
... pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata, se sterge (nu ... mincare -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul ... ). Se amesteca toate componentele cu carnea, se acopera. si se lasa ... de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda ... scoate din bait, se scurge de zeama care s-a format. Carnea pentru friptura se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata, se sterge (nu ... mincare -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul ... ). Se amesteca toate componentele cu carnea, se acopera si se iasa ... de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda ... scoate din bait, se scurge de zearna care s-a format. Carnea pentru friptura se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune la fezandat numai 2-3 ore. Carnea se curata, se sterge (nu ... mincare - pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul ... . Se amesteca toate componentele cu carnea, se acopera si se lasa ... de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda ... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care s-a format. Carnea pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) pentru a-l inspira cu aromele sale. Baitul si saramura sunt traditionalele marinate ... si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din ... . Acizi rup superficial tesuturile din carne, pentru a permite aromelor din marinata ... , sau una de marinata, injectati carnea cu marinata. Acest procedeu se ... mult porc  intre 2 si 4 ore pasare cum este puiul sau curcanul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro