Cauta in 141.191 retete
... aerul curat de la tara (Baita de sub Codru, Maramures) si ... pofta fratelui meu, aceea cu oaia la protap. As fi preferat ... la noi e mai greu cu carnea, greu e si cu serviciile (in ... sa-mi pregateasca bucata de carne, aici l-am rugat eu pe ... scoata osul din pulpa de oaie si mi-a spus ca nu ... in tot Clujul am gasit oaie intr-un singur loc si ... sa fac protapul). Am...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
Ingrediente: carne de oaie (de preferat cea de pe coaste, dar ... dupa preferinta, sare gronjoasa. Preparare: Carnea proaspat taiata si curatata de ... se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Carnea proaspat taiata si curatata de pe coaste ... se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... de 10/1. Se face un bait din 100 ml apa, 100 ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la macerat cel ... iute dupa gust. Cu acest...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... toate foarte bine, se pune carnea avand grija sa fie acoperita ... marinata (eventual se pune peste carne o greutate) si se pune in ... vechi metode de maturizare a carnii Marinata (baitul) acra in care se ... deosebit se recomanda marinarea carnii de oaie si de vita provenita de la animale batrane. Carnea de porc poate fi tinuta ... bait) in otet...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ingredientele si se toarna peste carnea pusa intr-un vas. Se ... in vedere ca baitul sa acopere complet carnea, eventual peste aceasta ... spele. Mentiuni: Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ... cu siguranta, zemoasa si gustoasa. Carnea de porc poate fi tinuta ... bait) in otet sau in vin la fel ca si...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ingredientelor si se toarna peste carnea pusa intr-un vas, avand ... sa fie complet acoperita de bait. Se da la frigider de ... vechi metode de maturizare a carnii Marinata (baitul) acra in care se tine carnea timp de 4-5 zile(dupa spusele ... pe care dorim sa o pregatim. Carnea de porc poate fi tinuta ... bait) in otet sau in vin la fel ca si...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita ... marinata (eventual se aseaza peste carne o greutate) si se da la ... spele. Mentiuni: In special carnea de oaie, care are un gust ... ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita ......
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la macerat cel ... iute dupa gust. Cu acest bait se va unge bine fiecare bucata de carne si ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... . Cel mai potrivit este ca...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Mod de preparare: Carnea proaspat taiata si curatata de pe coaste ... se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... de 10/1. Se face un bait din 100 ml apa, 100 ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la macerat cel ... iute dupa gust. Cu acest...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... , soacra mea ne aprovizioneaza cu carne de ied. E mai buna si ... de miel. Si noi chiar preferam carnea de ied in locul ... scris mai multe retete cu carne de ied, tocmai pentru ca este o carne deosebit de frageda, usor de preparat, care nu are ... cel mai mic iz de oaie, respectiv de capra (un motiv fals, pentru cei care nu agreaza carnea de miel sau ... an, de Paste, cand mancam...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... de bun procedam la scoaterea carnii intreaga de pe oase. Este ... aici se vede. Patura de carne trebuie intinsa foarte bine pe masa si crestata unde este carnea mai groasa. Presaram din belsug ... zile se scoate de la bait se intinde pe masa, se ... nu spun decat pastrama de oaie. Timp Preparare: > 3 h Complexitate: medie Incearca ... de bun procedam la scoaterea carnii intreaga de...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ) pentru a-l inspira cu aromele sale. Baitul si saramura sunt traditionalele marinate ... si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din ... . Acizi rup superficial tesuturile din carne, pentru a permite aromelor din marinata ... , sau una de marinata, injectati carnea cu marinata. Acest procedeu se ... mai bune rezultate carnea rosie de vita, oaie sau...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , o lamaie, condimente pt. miel si oaie, vin rosu, otet din vin ... , sare, piper. Mod de preparare: Carnea se spala, se curata, se ... de ceapa. Se face un bait din: 2 lg de otet de ... , doua linguri de condimente de oaie, zeama de la o lamaie- cu care se unge carnea stearsa si uscata cu prosoape ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... de condimente pt miel sau oaie, 2 lamai, vin alb sau rose. Pregatire: Se spala bine carnea de ied, se indeparteaza pielitele ... la macerat 4h in urmatorul bait: 2 lg sos de soia, 1 lg ... , 2 lg condimente pt miel sau oaie, zeama de la 2 lamai. Dupa ... . Se dezoseaza pulpitele, se pune carnea pe farfurie si se stropesc ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... carne se adauga 25g (1 lingura mare) sare grunjoasa. Cu pasta (baitul) obtinuta ungeti peste tot bucatile de carne. Asezati-le apoi indesat, suprapuse ... cuprinse uniform de bait. Dupa 1 saptamana, scoateti carnea si lasati-o la ... deosebit recomandat pentru pastrama de oaie. Pentru obtinerea unui fum aromat ... fructiferi. Lemnul de nuc da carnii o usoara tenta...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net