Cauta in 67.056 retete
Ingrediente: carne de oaie (de preferat cea de pe coaste, dar ... dupa preferinta, sare gronjoasa. Preparare: Carnea proaspat taiata si curatata de ... se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de preparare: Carnea proaspat taiata si curatata de pe coaste ... se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai ... deshidratare sare extrage apa din carne si va deveni o saramura densa ... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ... de 10/1. Se face un bait din 100 ml apa, 100 ... . Cel mai potrivit este ca baitul sa stea la macerat cel ... iute dupa gust. Cu acest...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... ) pentru a-l inspira cu aromele sale. Baitul si saramura sunt traditionalele marinate ... si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din ... . Acizi rup superficial tesuturile din carne, pentru a permite aromelor din marinata ... , sau una de marinata, injectati carnea cu marinata. Acest procedeu se ... mai bune rezultate carnea rosie de vita, oaie sau...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , soacra mea ne aprovizioneaza cu carne de ied. E mai buna si ... de miel. Si noi chiar preferam carnea de ied in locul ... scris mai multe retete cu carne de ied, tocmai pentru ca este o carne deosebit de frageda, usor de preparat, care nu are ... cel mai mic iz de oaie, respectiv de capra (un motiv fals, pentru cei care nu agreaza carnea de miel sau ... an, de Paste, cand mancam...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com