Cauta in 76.567 retete
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; ceapa 0,700 kg; untura 0,150 ... 0,100 l; patrunjel verde 0,030 kg; bait**) 1 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 200 g. *) numai cand ... preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; untura 0,200 kg sau ulei ... kg; ardei gras 0,200 kg; bait*) 1 kg; patrunjel verde 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) se preia ... TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in untura sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pt. 10 portii) : pulpa de mistret fara os 1,100 kg; untura ... 0,200 kg; lamai 0,200 kg; bait**) 1,500 kg; unt 0,050 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 85 g; sos 100 g. *) numai cand ... TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa 24 ore ... si se portioneaza. Bucatile de carne se bat si se sareaza ... felii. Tehnica prepararii Bucatile de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , insa carnurile adevarate, afumate cu fum si nu cu bait de carne, sunt cele care isi vor implini cu adevarat rostul ... impletiti, pastrama de cerb si mistret, muschiuletul semicrud de vita si ... -i reclama, nici pomana. Muschiul de mistret e 150 de lei, cozonacul 35 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro