Cauta in 82.576 retete
Ingrediente: Carnea de vanat este bine sa-l tinem inainte de a-l gati in bait ... Necesare pt. gatirea iepurelui : carne de iepure 200 gr slanina afumata ... apoi la rece. Carnea se tine in acest bait timp de ... in fiecare zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem ... cand aceasta esta calita adaugam si...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... da la rece. Carnea se tine in acest bait timp de ... inainte de a prepara carnea, in cazul ca vanatul e mai batran). Si acum sa trecem la prepararea iepurelui : Necesare : carne de iepure 200 gr slanina afumata ... si cand aceasta esta calita adaugam carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
ingrediente carne de iepure(vanat) kaizer 200gr slaninuta 150gr usturoi o ceapa morcov 2 buc sare piper ... roziu o cescuta de ulei Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait&asa ca dupa ce l-am ... am lasat sa se rumeneasca carnea. Acesta friptura am servit-o alaturi ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... Vanatul, inainte de a fi gatit, are nevoie de putina pregatire. In ... - capul nu se foloseste Pune iepurele taiat in bucati intr-un ... si adauga toate ingredientele de bait. Acopera si lasa in frigider ... la 190 C. Strecoara baitul si pastreaza zeama. Pune carnea intr-o tava ... la cuptor 60 minute, pana carnea se inmoaie Pune in tava ... zeama de bait si lasa la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , apoi se toarna peste carnea de vanat. Baitul trebuie sa aiba un gust acrisor. Se lasa ... ) Cantitatea de bait depinde de marimea vanatului. Vasul trebuie tinut la ... marinare depinde de felul vanatului. Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si proaspat (atunci vanat si urmeaza ... indeparteaza...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am ... care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... apoi la rece. Carnea se tine in acest bait timp de 4-5 zile , timp in care in fiecare zi carnea se intoarce in bait. Preparare iepurelui: Punem ... cand aceasta esta calita adaugam si carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit carnea ... sa fiarba pana se inmoaie carnea . Cand apa a scazut adaugam...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... fragezire. In cazul in care vanatuI este tanar, se pune la fezandat numai 2-3 ore. Carnea ... de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai frageda ... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care s-a format. Carnea pentru friptura se impaneaza cu ... sosiere. - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ml ulei, 400...
Reţetă de pe www.eculinar.ro