Cauta in 21.294 retete
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un loc cald. Miezul de nuca se da prin masina si ... de cacao si miez de nuci.Se ruleaza ,se aseaza in ... ungem cozonacii si ii dam cu nuca de cocos. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt, scortisoara si miezul de nuca, apoi se adauga amestecand cu ... pe blat. Se orneaza cu bucati de ciocolata, nuca, ness, etc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml smantana drojdie 125 gr nuca 500 gr Mod de preparare ... bat si se pun in nuca. Zaharul se topeste in lapte ... se pregateste asa : se opareste nuca cu lapte , pentru a disparea gustul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am presarat prima umplutura : zahar, nuca, cacao. Am impletit cele doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ) Cernem faina, o amestecam cu sifonul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si uleiul. 2 ) Nuca macinata o amestecam cu cacaua si scortisoara, apoi cu nuca taiata si dulceata de visine, pe care le punem in aluat. 3 ) Compozitia obtinuta o coacem la un foc potrivit. 4 ) Dupa ce s-a copt o taiem si o pudram cu zahar. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc potrivit. VA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Deasupra se presara zahar si nuca macinata. Se lasa în cuptor circa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un loc cald. Miezul de nuca se da prin masina si ... de cacao si miez de nuci.Se ruleaza ,se aseaza in ... ungem cozonacii si ii dam cu nuca de cocos. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tavii,se presara generos cu nuca amestecata cu zahar,lasand 2-3 cm pe margini libere,se stropeste nuca cu ulei si se ruleaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca mierea cu nucile zdrobite si cu un albus, se bate pana se obtine o crema groasa. Celelalte 2 albusuri se bat cu zaharul vanilat, ca pentru bezea si se incorporeaza apoi in compozitia cu nuci. Se toarna intr-o tava, unsa si tapetata, fursecuri de marimea unei monede. Se lasa un spatiu intre ele, sa nu se lipeasca. Se coc la foc potrivit, circa 30 de minute. Dupa ce s-au racorit se orneaza cu ciocolata topita la bain-marie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pana devin spumoase. Se adauga nuci, cacao si esenta de rom ... , se umple cu crema de nuci si se ruleaza. Sulurile obtinute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sul cate 125g miez de nuca si 125g zahar tos. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se curata de coaja, il dam pe razatoare sau il taiem cu ajutorul robotului de bucatarie. Calim dovleacul si il "condimentam" dupa gust cu scortisoara, zahar si un praf de sare. Indepartam surplusul de suc, pe care dovleacul si-l va lasa. Dizolvam drojdia si framantam un aluat din ingredientele pe mai sus (doar 100 grame unt). Nu necesita timp de dospire. Aluatul se imparte in doua si se intind intr-un strat cat mai subtire doua foi. Pe fiecare foaie se intinde umplutura de dovleac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar brun - 200g miez de nuca - 3 linguri pesmet - 1 cub margarina Rama ... sau inka) - o mana buna de nuci tocate pentru decor Intai si ... dupa fiecare. Intre timp, macinam nuca folosind o masina de tocat speciala ... galbenusurilor, punem si miezul de nuca macinat si pesmetul si le ... . Peste crema presaram miezul de nuca tocat si usor rumenit intr ... excelent, de inghetata crocanta cu...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in prealabil incins.Intre timp nuca se da la cuptor pentru ... adauga scortisoara,zaharul vanilat si nuca si se amesteca bine.Apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu un amestec obtinut din nuci si miere. Taiem foitajul fâsii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro