Cauta in 141.028 retete
... pot servi pe paine, ca aperitiv, sau chiar ca un fel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... castraveti si iaurt alcatuiesc un aperitiv de "inalta clasa". 1 conopida potrivita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta tot pe baza de pui, dar intr-o combinatie cum nu cred ca te-ai asteptat vreodata sa gasesti. Acest strudel are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos! Pieptul de pui, asociat cu morcovul, ciupercile si smantana, are un gust dulce-acrisor ce va fi, cu siguranta, apreciat de toti mesenii. Si, daca nu te gandeai ca poti pregati strudele chiar la tine acasa, iata ca acum iti oferim o reteta care iti va asigura succesul... gastronomic! Pofta buna! Ingrediente si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fel de mancare, sau ca aperitiv. Timp de preparare: 10-30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta delicioasa, un adevarat festin gastronomic! O rulada simplu de realizat, din carne de pui, sanatoasa si satioasa. Se serveste cu garnitura de legume asortate si cu un sos delicios, din supa, smantana si telemea, totul condimentat dupa bunul tau gust. In cel mult o ora vei avea gata un fel de mancare excelent, pentru sase persoane. Spor si pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1 kg piept de pui; 150 g sunca de Praga, feliata; 250 g cascaval feliat; 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desi stirile din aceasta perioada nu sunt favorabile consumului de carne de pui, existand pericolul gripei aviare, ideea nu este sa renuntam la acest tip de carne. In definitiv, autoritatile incurajeaza consumul de carne de pui si, daca iti iei toate masurile de precautie si prepari carnea conform indicatiilor date, nu ai de ce sa te temi. Pana la urma, isteria si panica generala nu folosesc la nimic. Daca am reusit sa te convingem sau nu sa te apuci de reteta in aceasta seara sau in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O budinca numai buna de servit intr-o seara de week-end, in care nu mai stii ce sa gatesti... Nu vei sta prea mult in bucatarie si nici nu te vei "incinge" foarte tare, gatind "in disperare". Este o alternativa foarte buna la masa de seara, pentru ca nu este un preparat foarte greu, dar este deosebit de delicios. Servita cu cascaval presarat pe deasupra, aceasta budinca de carne de pui este foarte consistenta. Pofta buna iti dorim! Ingrediente si cantitati: 500 g rasol de pui (carne fiarta);...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 4 sferturi de pui 25 g. unt 300 ml. supa de pui 350 g. ciuperci 125 g. rosii 1 lingura ulei de masline 1 legatura de ceapa verde, taiata marunt cimbru 2 linguri malai 125 ml. smantana Mod de preparare: 1. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie si prajeste bucatile de pui. Potriveste de sare si condimente si lasa-l, acoperit, la foc potrivit, 15 minute. 2. Adauga ceapa, cimbrul si concentratul de pui si lasa-l sa se inabuse 20 de minute. Intoarce bucatile de pui, sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frittata este un tip de omleta italiana, in care se incorporeaza diferite umpluturi, cum ar fi cele de carne, branza si legume. Fata de omleta "normala", care este preparata si apoi servita "impachetata", frittata se serveste "deschisa". In cazul in care de 8 martie nu ai apucat sa te rasfeti cu prea multe delicii gastronomice, te sfatuim ca pentru acest week-end sa incerci aceasta reteta excelenta. Nu vei regreta si vei avea o sansa in plus sa (te) sarbatoresti! Pofta buna! Ingrediente si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Astazi iti propunem o reteta usoara, de care ai mai auzit, dar cu un mod de preparare cu influente bulgaresti. Speram sa iti placa si sa iasa pe gustul tau! Ingrediente si cantitati: 500 g. cascaval (mai mult sau mai putin, in functie de cate portii pregatesti) 2 oua 1 pahar bere drojdie uscata zahar boia piper cimbru ulei 1 cana faina Mod de preparare: 1. Se alege un cascaval cat mai gras, care se taie in bucati mici. Acesta se tavaleste in urmatoarea compozitie: se bat doua oua, in care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE vor taia dupa preferinta fiecaruia si se aseaza frumos pe un platou acoperit cu frunze de salata. checul aperitiv si rulada de pui sunt facute dupa retetele pregatite de bucatarasii nostri Bucataras Dragos si Bucataras Susu de pe acest site. pofta buna
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... am asezat: salam, sunca, chec aperitiv, cascaval, castraveti. Am feliat subtire ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Facem chiftelutele de curcan. Le taiem in jumatati. Inlaturam cu un cutit coaja feliilor de paine, apoi taiem fiecare felie in 4 bucatele mai mici si le ornam ca in poze. A fost prima data cand am facut chiftelute din piept de curcan. Ies un pic mai tari, dar gustoase si consistente. Este o idee de aperitiv delicios care va place cu siguranta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea. Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
toate se vor taia frumos si se aseaza pe platou acoperit cu frunze de salata.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pt inceput montam copaceleul. Spalam fructele. Marul si persica le taiem cubulete. Trecem la impodobirea copacului:D Infigem usor strugurii si cubuletele de mar si piersica in ramurile copacului, iar la baza punem alune. Acest copac este de efect si cu siguranta musafirii vor fi uimiti si incantati de el. Hai ca le-am facut reclama celor de la decorix, nu ca nu ar fi avut destula pe site :))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Cu aceste ingrediente formam aperitivele din poza. Simplu si de efect.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pe care urmeaza sa servim aperitivul, modelam sub forma de lacrima ... vom folosi. In ziua servirii aperitivului, cu circa 2 ore inainte de ... musafirii se trece la decoratul aperitivului. Se scoate branza din frigider ... si urmatoarele retete deosebite: Aperitiv cu Branza Aperitiv cu Legume II ... Mousse de Ton si Branza Aperitiv cu Rucola si Ricotta - Se ... pe care urmeaza sa...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Platou cu rosii umplute cu crema de branza: Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari. Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval: Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sa incercati aceasta reteta de aperitive cu branza: cornete pufoase de ...
Reţetă de pe www.culinar.ro