Cauta in 21.308 retete
... de ciocolata cu care imbracam amandinele. Glazura o facem asa: Incorporam toate ... in patratele si formam mini-amandinele si ornam cu ce dorim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... romul. 5. Se taie blatul de amandine in trei, se insiropeaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se faceau gomboti din mamaliga. Intre timp am gasit intr-o revista "Practic in bucatarie" o reteta de bulz . Nu o fi spectaculoasa, dar pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Am gasit reteta asta in revista Practic in Bucatarie, fiind fan ciocolata am zis ca e musai sa ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
... facut-o acum pentru prima data, una dintre putinele retete din revista Practic in bucatarie pe care le-am incercat. Aveti nevoie de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... eu una din retetel e de amandine (multumesc Felis ). Am gresit putin ... de inalte...dar am facut amandine...si au fost de vis ... ...si se doarme linistit...visand amandine (cazul meu :P). Glazura se face ... pastrata se fac deasupra fiecarei amandine, niste moturi sau in cazul ... . Asa ca...indiferent de aspect..amandinele mele au fost ultra-mega ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... precum si a cumnatei mele. Tortul Amandina mi s-a parut cel mai potrivit ... de mine la prepararea prajiturii Amandina si crema de unt, aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... incercata. Nu e reteta originala de amandine insa veti cuvantul meu ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aceasta vara am facut deja aceste fotografii, dar ieri le-am regasit in albumul meu de fotografii. Am mai gasit inca cateva retete nepublicate, dar voi reveni mai tarziu, pentru ca timpul imi lipseste... Dar reteta mihaltului in bacon am publicat-o deja in luna iulie... Taierea in fileuri, dezosarea si inlaturarea pielii mihaltului - in franceza lotte - se realizeaza foarte usor. De ce aveti nevoie - bineainteles pestele intreg cu sau fara cap (de obicei cand este prezentat la vanzare capul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Exista 3 metode de verificare : zgomotul pe care il face, cu un pahar de apa, sau cand le spargem putem determina cu aproximatie prospetimea lor. Metoda zgomotului Cel mai usor si rapid, punem oul langa ureche si il deplasam incet, daca auzim ca continutul se deplaseaza in interiorul cochiliei, este un ou destul de vechi. Prospetimea oului in cochilie Cu un pahar de apa, putem determina mai bine vechimea oului. Un ou foarte proaspat, facut cu cateva ore inainte, punga de aer este foarte mica,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Soacra mea, mi-a aratat o metoda foarte simpla pentru a conserva hreanul. Curatati hreanul, puneti in mixer, mixati foarte marunt. Apoi, puneti hreanul astfel obtinut in borcanele sterilizate. Umpleti borcanele cu hrean si apoi turnati peste otet, pana cand acoperiti hreanul. Puneti la pastrat intr-o camara la intuneric si racoare. Cand aveti nevoie, luati cantitatea necesara pentru a prepara cum vreti, in sos. Am pregatit in acest mod si apoi am posibilitatea sa incerc mai multe tipuri de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Eu fac propria mea reteta si prefer sa-l reduc mai mult pentru a face cuburi de bulion concentrate,astfel inlocuiesc cuburile Knorr sau Maggi. Astfel le pot pune in tot felul de mancaruri, pentru a le aromatiza, fara a utiliza produse cu conservator, aromatizanti sau coloronti. Este o reteta simpla, nu utilizez aromate pentru a pastra gustul de pui. Ingrediente : - 750 g de os si carcasa de pui - 50 g de ceapa tocata marunt - 50 g telina radacina tocata marunt - 50 g morcov tocat marunt - 10...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Amandinutele astea super-apetisante ii sint dedicate, cu toata dragostea, lui ... putea trai linistita numai cu amandine, atat de mult ii plac ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
AUTOR - CRISTINA P Pentru a confectiona 4 forme de cerc de mini-tian avem nevoie de 4 foi de hartie de scris, foie de aluminium si agrafe. Foile de hartie le-am impaturat in 6. Am taiat capetele de fiecare parte de 1 cm. Am invelit cu foie de aluminium, foaia de hartie impaturita. Partea lucioasa in interior si partea mata in contact cu alimentele. Am unit capetele foilor si le-am agrafat de 3 ori pentru fiecare forma. Dupa utilizare, le puteti spala, pentru o utilizare ulterioara. In reteta...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cum este vara, cald , legumele se gasesc din belsug si sant mai ieftine, este timpul ideal pentru a prepara conservele pentru iarna. Dar congelarea pastreaza cel mai bine vitaminele fructelor si legumelor... Prefer conservarea prin congelare a fasolei pastai verzi sau galbene, pentru ca nu se schimba gustul ca in conserva si este foarte simplu de realizat, cu conditia sa aveti un congelator incapator. Curatati pastaile de codite, de ambele parti, taiati in 2 sau 3 bucati. Spalati si lasati sa...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Spalati merele, taiati ca si doua capace de fiecare parte a marului. Asezati marul pe o plansa si decupati cotorul cu cutitul special. Inlaturati cotorul. Curatati coaja cu un cutit. Taiati marul in jumatate pe verticala. Asezati marul pe plansa si decupati felii subtiri in sensul orizontal al marului, astfel veti avea felii de marime egala. Apasati lateral pe felii astfel veti obtine ca si un evantai.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Choux de Bruxelles este o legume specifica acestui sezon - iarna. Este o varza,care face parte din familia Brassicaceae, cultivata pentru mugurii care cresc la baza frunzelor. Le culegem de pe planta , de jos in sus, in functie de dezvoltarea acestor muguri, incepand cu luna decembrie. Pentru a o prepara, vom curata foile exterioare mai tari, taiam codita si facem o crestatura cu un cutit in forma de cruce, astfel cand va fierbe, apa va patrunde in interior, va fi mai repede fiarta si mai ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . In aceasta colectie sant 14 reviste, fiecare de aproximativ 80-100 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com