Cauta in 77.228 retete
... painea cu stafide sau seminte, chifle, japoneze, franzela sau covrigi. Salata ... reteta ta preferata si coace aluatul in forme de dimensiuni mici ... , cateva minute. 7. Se serveste cu biscuiti, paine prajita, crutoane sau chifle ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care ... amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Chifle Dulci Ingrediente 1 kg. faina, 1 1/2 pahar lapte, 5 galbenusuri, 1 1/2 pahar zahar, 300 ... , 40 gr. drojdie. Pentru ungerea chiflelor se iau o lingura smintina, o lingura ... de faina si se framinta aluatul. Se adauga apoi untul topit sau margarina si se framinta aluatul pina se desprinde de peretii ... cald sa creasca. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul se scoate pe scindura si se fac...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Fraged Ingrediente Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura ... de la o lamiie Preparare Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ... trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... sare, 40 g drojdie. Pentru ungerea chiflelor se iau 1 lingura smintina, 1 lingura ... de faina si se framinta aluatul. Se adauga apoi untul topit sau margarina si se framinta aluatul pina se desprinde de peretii ... cald sa creasca. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul se scoate pe scindura si se fac chifle mici, care se pun pe ... lasa la cald sa creasca. Chiflele se ung cu o...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ... trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit ... . Se coc la foc iute. - Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate ... o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ... trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... miere Mod de preparare Se prepara aluatul ca cel din reteta "Chifle dulci". Macul se pregateste separat astfel ... se poate pune miere. Cind aluatul este gata, se intinde pina ... , se netezeste si se rasuceste aluatul in forma de sul. Rulada ... aroma se poate adauga in aluat praf de vanilie sau coaja ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... lapte, cat sa obtinem un aluat dospit, nu prea tare. Apoi ... fara os si se ruleaza aluatul, astfel incat sa o acopere doar ... g carne afumata si fiarta, 2 oua, 1 chifla, lapte, 2 castraveti murati, 3 oua fierte ... , se framanta cu ouale, cu chifla inmuiata in lapte, stoarsa si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... maia) si se incepe framantatul aluatului pana devine destul de omogen ... framantam cam 30 minmute, pana aluatul nu mai e lipicios deloc si ... caldut, la crescut, pentru 2 ore. Aluatul trebuie sa se tripleze in ... data cu faina se imparte aluatul in 10 bucati egale. Fiecare ... -i dati forma rotunda, ca de chifla. Se aseaza bucatile obtinute pe ... margini. Luam fiecare bucata de...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... loc caldut o ora. Din 2/3 din aluatul rezultat se fac bile rotunde de diferite dimensiuni. Din restul aluatului se fac bastonase cilindrice mai ... si se ung cu ou. Chiflele rotunde se presara cu la ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... ------5,3% Zahar brun 9 gr----------------------2% Sare 9 gr ----------------------------2% Aluat total 879-----------------------194% PERFIL DEL ... masa 879 gr----------------194% Elaborarea Chiflelor: Pre-ferment cu 60% hidratare ... cand incepe sa se crape aluatul. 2. Punem toate ingredientele cu exceptia ... impachetari direct in caserola, intoarcem aluatul invers si-l introducem in frigider ... ). 4. Dupa cele...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... acoperit cu servet sau folie cu aluatul... in timp ff scurt aluatul va dospi. Eu am mers pe reteta clasica si deci ... a doua oara fiecare treime de aluat dar nu cu ff multa ... vreo 30 min. Am format chifle pe care le-am lasat ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... , 40 gr. drojdie. Pentru ungerea chiflelor se iau o lingura smantana, o lingura ... de faina si se framinta aluatul. Se adauga apoi untul topit sau margarina si se framinta aluatul pana se desprinde de peretii ... cald sa creasca. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul se scoate pe scindura si se fac chifle mici, care se pun pe ... lasa la cald sa creasca. Chiflele se ung cu o compozitie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... avut mare succes, am facut Chiflele pisicute si acum a venit randul Chiflelor purcelusi!! Aceeasi reteta de aluat am folosit ... energic pana ce obtii un aluat bine legat. Acopera-l cu un ... poze aici . Intinde o bila de aluat pe un blat special, intinde ... foarte subtiri, ideea e sa obtinem chifle, deci lasati o grosime de 3-5cm ... ramase, framantati, refaceti o foaie de...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... paine pentru ca framanta bine aluatul. Dar daca nu aveti masina ... nu e nicio tragedie, aluatul pentru reteta de chifle se face foarte ... aromat, din care vom modela chiflele noastre pentru micul dejun. Ingrediente ... , cum ar fi programul pentru aluat de pizza, care va si ... timpului de dospire, indiferent ca aluatul a stat in masina de paine ... aerul si facem o rulada din...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... putin unt topit (pentru uns chiflele), 7 g drojdie uscata sau un pachetel ... ); mustar; ketchup: crenvusti lungi, subtiri; chifle. + Adauga la lista! Preparare: Se ... si se framanta un aluat consistent. Aluatul este bine framantat daca ... . Se adauga o lingura numai daca aluatul inca se lipeste de maini. Dupa ce s-a framantat bine, aluatul e pus sa creasca la loc caldut ... isi...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... mult in gand sa fac chifle cu faina de ovaz si ... apa calda pana obtinem un aluat cu o consistenta elastica. Framantam bine ... caldut. Dupa ce a dospit impartim aluatul in bucati egale, le rotunjim ... densa iar gustul difera de chiflele obisnuite. Dar sunt cu mult ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... incepeti sa integrati faina in aluat. Cand ati integrat toata cantitatea ... cartofii. Framantati bine si daca aluatul mai cere mai pudrati cu putina faina. Aluatul este gata cand nu vi se mai lipeste ... de minute. Dupa ce a crescut aluatul, mai framantati usor o data si ... cate putina faina - integrati si semintele de dovleac. Formati din aluat chiflele si asezati-le in tava....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... deloc Pasi de urmat 1 Preparati Aluatul rapid dospit . Dupa ce l-ati ... grosime. 3 Ungeti fiecare cerc de aluat cu putin unt moale. In ... . 5 Apoi stafidele/macul/scortisoara. 6 Rulati aluatul. 7 Indoiti ruloul cu marginile in ... facem "Fluture': - repetati pasii cu aluatul si rulourile, doar ca nu ... " :) Foarte bine de facut asa chifle si cu copii, sunt foarte impresionati de asa lucru cu...
Reţetă de pe www.lalena.ro