Cauta in 21.294 retete
... amidonul; se adauga repede in aluat si se amesteca doar pana la omogenizare. Se framanta apoi aluatul cu mainile reci.i se formeaza ... rece, cu atat devine mai fraged. Se intinde apoi, nu foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 20-30 de minute. Preparare aluat: Peste faina din castronul mare ... , mirodeniile, zaharul vanilat, se inchina aluatul si se framanta, usor pentru ... . Se continua framantatul pana cand aluatul de cozonac se dezlipeste de ... tot aerul din aluat. Astfel cozonacul va iesi fraged si pufos. Cand veti vedea ca aluatul face basicute atunci este gata ... . Se ia cate putin din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 12 felii Pentru blatul fraged: - 100 g. faina - 40 g. zahar pudra ... puteti face chiar voi blatul fraged, in modul urmator: Cuptorul se ... 200 grade C. Se framanta un aluat din faina, zahar pudra, galbenus ... cm. si se imbraca in aluatul fraged. Se inteapa cu o furculita, se coace 10-15 minute. Se ... continuare, se incalzeste jeleul si se repartizeaza peste blat, respectiv...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cand tai felia Am facut cu jumatate de cantitati Aluatul este fraged, bun la biscuiti, fursecuri, cornulete. Aici am combinat aluatul de la placinta cu branza ... dulceata de frucye de padure Aluat : 100 gr unt la temp ... esentele. Pui faina si formezi aluat, dai bila in folie aliment la rece. Aluatul e ft moale eu am folos faina ca sa ... , mere, pere, cu nuca, scortisoara....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... facut niste fursecuri delicioase si fragede, care, cu cat se invechesc, cu atat sunt mai fragede. Ingrediente 4 oua 8 linguri ulei 8 linguri lapte ... framanta pana se obtine un aluat de consistenta plastilinei. Se iau cu mana bucatele de aluat si se formeaza bilute care se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... O prajiturica mai de casa.... cu aluat fraged si parfumata cu niste visine coapte-coapte, acrisoare... pudrata cu ... intr-o strecuratoare. Se face un aluat din faina, untul frecat in ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... Recunostintei (Thanksgiving Day). Ingrediente pentru aluat: - 220 gr de faina - o lingurita ... o spatula de lemn pana cand aluatul se omogenizeaza bine. In functie ... care o folositi, puteti folosi tot aluatul, pentru o tava tipica de tarta ... tarta. Alte ponturi pentru un aluat reusit: aveti grija ca toate ... temperatura camerei, cu siguranta aluatul va ramane fraged si nu se...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... care ne-a placut foarte mult. Aluatul de tarta l-am facut dupa ... este facut conform ofertei :D Pentru aluat avem nevoie de: - 200 gr ... stau sa fac muschi tot framantand) pana am obtinut un aluat fraged, l-am invelit in folie alimentara si l-am lasat la frigider ... si niste marar). Am scos aluatul si l-am intins intr-o foaie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . Adaugamsi untul si mixam pana obtinem o textura faramicioasa, ca la aluatul fraged. 3. Separat, intr-uncastronel, batem bine galbenusurile, smantana si uleiul de ... care oincorporam in coca de aluat cu ajutorul unei spatule, cu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... tarta. Adevarul e ca ne place tare mult aluatul asta nisipos si fraged, mai ales daca e umplut cu crema sarata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... . O tarta de post simpla si frageda din revista Femeia de Azi ... de nuca pentru decor. Pentru aluat: 500g faina, 250g margarina, 50g ... si toarna treptat apa rece. Aluatul trebuie sa fie suplu, sa ... -l la rece doua ore. Intinde aluatul in doua foi nu foarte ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... Frageda, ciocolatoasa, umeda si moale in acelasi timp 210 gr faina ... , de exemplu puteti pune 1/2 din aluat in forma, la mijloc banane taiate si apoi restul de aluat. Se pot pune si visine ... o dati prin razatoare sau o taiati cubulete mici si o adaugati in aluat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... masa de sarbatori. Ingrediente: pentru aluat: 600 gr faina 200 ml ... , ca sa nu se uneasca aluatul, sa ramana forma de coronita ... a-i da luciu si de a-l pastra fraged, in acest mod coaja nu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... !!!! au iesit niste prajiturele delicoase !!!!! fragede, gustoase, se topeau in gura ... intr-un lighenus si framantam bine un aluat. Intindem foaia de aluat cam de 4 mm grosime si o ungem cu osanza amestecata cu ... verticala, apoi pe orizontala. Dam aluatul la rece. Dupa 15 minute ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... piersici, agrise si zmeura. O tarta frageda, savuroasa, cu gust intens de ... perfect de vara! Ingrediente: pentru aluat: 150 gr margarina vegetala 150 ... si framantam pana obtinem un aluat ca o plastelina. Daca este prea ... . Transferam cu grija foaia de aluat in tava tapetata cu hartie ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ingredientelor ( bicarbonatul se stinge cu putin otet). Se framanta un aluat fraged ce se imparte in doua foi. Prima foaie se intinde ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... CREMES. Facem 2 aluaturi diferite. Primul aluat din: 250 unt 250 faina ... timp facem al doilea aluat. Al doilea aluat: 500 faina 300 ... cu faina si obtinem un aluat . Il intindem subtire peste el se pune primul aluat din unt cu faina ,se ruleaza sul ... pt o ora. Dupa care taiaem aluatul in doua si facem doua ... pt Cremes. Mai putem acest aluatul sa-l folosim pt...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... pentru fursecurile care au fost deja coapte:islere, rondele din aluat fraged, indiene, ciuperci din indiene.Glazura se aplica cu lama cutituluideasupra ... introduca in cuptor, ca sa ramina glazura alba.Rondelele din aluat fraged se pot coace pe jumatate, apoi se ung repede cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vreti sa pregatiti briose aromate, fragede si pline de crema gustoasa ... pe toata lumea! Ingrediente Pentru aluat: 300 gr faina 1 lingura bicarbonat ... cu o lingura de lemn. 6. turnati aluatul in forme de briose, tapetate ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in acest caz, puneti pe fundul formei un strat de aluat fraged (de tarta), deasupra prunele si turnati peste ele crema de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro